30 grader i skuggan

Det är otroligt varmt idag.
Så fort jag vaknade insåg jag att det var varmt ute. Solen gassade in i mitt rum och när jag tittade ut fanns inte ett moln på himlen.
Jag gick upp, drog på mig min tjocktröja, gjorde i ordning frukost och gick ut för att äta i solskenet. Jag han inte ens sätta mig ner innan jag insåg att jag skulle bli tvungen att gå in och byta om. Till helst så lite kläder som möjligt. Det är 30 grader i skuggan. Det är varmt!
Efter frukosten böt jag om, drog på mig en klänning över min bikini, tog solstolen under ena armen och min tegelkloss till bok under andra. Sen bar det av ner till havet. Där skulle jag spendera resten av dagen.
Jag har solat ena sidan, sen andra sidan. Suttit i skuggan och sen gått ut i solen igen. Då och då tog jag mig ett dopp i havet för att svalka av mig. Sedan började jag om.
Nu är jag tillbaka vid stugan igen. Alla här hemma har somnat och jag är den enda som fortfarande är vaken. Jag ligger i soffan, i skuggan, skyddad av ett stort, blått, parasoll. Trotts det är det så varmt att jag sträcker mig efter var enda liten vindpust.
Resten av kvällen kommer jag bara slappa och måla. Att bara vara utomhus gör mig extremt kreativ. Så en och annan målning kommer det att bli. På bilderna ser ni den första.

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

  • Summer

Gillar

Kommentarer