365 dagar: 1

Okej. Jag ska testa någonting nytt i år. Det är den första januari 2019 och med ett nytt år tänka jag även utmana mig själv lite. Min idé började egentligen med att jag satt och skrev på min bucketlist för år 2019 som kommer komma upp när den är klar. Och då kom jag på idén att ta en bild om dagen i ett helt år.

Det ska inte vara någon avancerad bild utan bara en bild. Vilken som helst. Och sedan ska jag lägga upp den här. Så om allt går som det ska kommer jag publicera 365 bilder här på bloggen innan året är slut. Detta kommer bli en riktig utmaning men jag är redo för att testa mig själv lite!

Så med det sagt, här har ni bild nummer 1!

Det här är jag för tillfället. Okej, hela dagen om man ska vara ärlig. Osminkad, serietittande och i en suuuuper mjuk morgonrock. Finns det ett bättre sett att spendera första dagen på året?

#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

maria
maria,
Rolig ide. Oftast är ju bilderna man lägger ut från ens bästa sida. På det här sättet kanske man vågar slappan av lite mera och vara "okej" med sitt riktiga jag
mariasliv.net
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Det ska bli roligt! 😃 Ja precis. Ofta är sociala medier så perfekta och redigerade. Skulle vilja bidra med lite verklighet här på bloggen. Hoppas det blir bra! Ska i alla fall bli roligt att se tillbaka på det här året och läsa alla inlägg sen 😃
nouw.com/petraelisabeth
sofialjohansson
sofialjohansson,
Så underbart att utmana sig själv, lycka till☺️
nouw.com/sofialjohansson
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Det ska bli roligt! Tufft men roligt 😃
nouw.com/petraelisabeth
IP: 82.99.3.229