365 dagar: 17

Bambi på hal is. Det beskriver mig ganska bra idag. Det har vart så FRUKTANSVÄRT halt. Jag har bokstavligen halkat mig fram genom dagen och det är ett under att jag fortfarande står på benen. Kallt har det vart också.
Men trotts det så vill jag uppmärksamma någonting som gjorde mig lite förvånad och riktigt glad idag. När jag var ute och slet med min cykel var det en som kom fram till mig och sa att jag gjorde ett fantastiskt arbete och att jag var en hjälte som klarade av att genomföra mitt jobb trotts halkan. Lite senare på rundan mötte jag en dam som sa samma sak och hon var så tacksam att jag gick hela vägen upp till högsta våningen för att leverera den tunna tidningen. Det var det ända som skulle levereras i det trapphuset.
Så därför tänkte jag ta en snabb minut och uppmärksamma dess underbara människor som sprider glädje och ett par snälla ord. De förgyllde mig dag!
Efter jobbet hoppade jag och Andreas på tunnelbanan och åkte in till Fridhemsplan. Andreas kusin arbetar på en bowlinghall där och det var vår destination.
Vi ska spela bowling med några från jobbet på lördag och därför var vi påväg dit för att boka tre banor. Dessutom ville vi överraska Björn, som Andreas kusin heter.
På vägen hem bestämde vi oss för att vi lika gärna kunde äta innan vi åkte hem. Så vi svängde in på en pizzeria för att beställa dagens middag.
Det blev en riktigt mysig kväll. Väldigt spontan och festlig såhär på en torsdag.
Nu väntar en kväll med film och te innan jag går och lägger mig. Det är fredag imorgon. Så underbart! 😍
#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer