365 dagar 20

Jag vet att min 365 dagar utmaning kräver en bild om dagen. Men i detta inlägg kommer jag bjuda på en riktig bildbomb.

Som du vet var jag ute och fotograferade med två personer från mitt jobb i lördags. Jag fick reda på att de också är insnöade på foto och allt vad det innebär. Så vi bestämde oss för att ge oss ut på ett fotoäventyr. Och denna lördag vad det dags att packa väskorna och ge sig av.

Vi skulle inte långt. Alex och Jocke hämtade upp mig utanför lägenheten och sedan satte vi fart mot Tyresta nationalpark för att börja vår vandring ut i skogen.

Alexander med sin kamera

Vi plockade fram våra kameror och började jämföra objektiv och inställningar.

Jocke med sin kamera.

Sedan började vi fota.

Så här ser det ut lite behind the scenes när man umgås med folk som fotar. En person fotar den andra, som fotar den tredje. De som gick förbi måste fått sig ett gott skratt när de såg oss stå och fotografera varandra på den här stora träbron.

Jocke hade dessutom med sig sin drönade eftersom han skulle filma små snuttar till ett projekt som han håller på med. Det var roligt att se hur vår omgivning såg ut ovanifrån. Kameran var så liten men den gav riktigt bra bilder över nationalparken som vi gick igenom.

Vi gick över stockar och stenar, uppför och nedför tills vi kom fram till en del av nationalparken som hade vart med om en stor skogsbrand för några år sedan. Man kunde se hur den täta tallskogen sakta övergick i ett par kala stammar som stack upp ur marken. Det fanns inte ett barr på träden. Det var som att se ut över en annan planet.

Vi gick tills vi kom fram till en sjö vid namn Stensjödal. Det tog ganska lång tid eftersom vi stannade och fotade vid varje ny kulle. Men tillslut var vi framme.

Framme vid sjön gick vi ut på isen och bestämde oss för att ta några porträtt foton. Sedan gled vi runt på isen och lyssnade på när den sjöng så där som bara isen kan. Om du inte vet vad jag menar så hittade jag ett bra klipp här så att du kan lyssna!

Vi stannade inte på isen så länge eftersom det redan höll på att skymma. Utan vi började vår vandring tillbaka till bilen.

Vi var nog ute och gick i tre timmar. Mobilerna visade att vi hade gott över en mil! Det var riktigt mysigt och jag hade så roligt! Det är verkligen skillnad att vara ute och fota med folk som har samma intresse som en själv.

När vi kom fram till bilden bestämde vi oss för att äta middag på en Thai restaurang innan vi åkte hemåt. Det var verkligen välbehövligt då jag var utsvulten och var dyngsur om fötterna efter att ha pulsat fram i snön.

Idag är det söndag men dessa bilder får ändå bli dagens bild(er). Denna dag har bestått av att föra över bilderna, titta igenom dem, fixa till dem lite och sedan skriva detta inlägg. Nu sitter jag och ser på Vänner och precis ätit middag.

Det har vart en riktigt rolig helg med mycket skratt och härliga människor. Nu blir det en lugn kväll och sedan ska jag gå och lägga mig tidigt.

Hoppas att du har haft en underbar helg!

#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Maria ,
Fina bilder tjejen 👍❤️❤️❤️
www.iahoglund.blogg.sese
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
artibus
artibus,
Fina bilder! <3
nouw.com/artibus
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så mycket! ☺️
nouw.com/petraelisabeth