365 dagar: 22

Dagens ord kommer definitivt bli snö. Snö, snö och ännu mer snö. När jag satt och talade med mina kollegor under lunchen trodde jag att de sa att det skulle töa idag. Nu i efterhand förstår jag att de måste sagt snöa, inte töa. Du kanske förstår att jag blev förvånad när det började snöa, gigantiska snöflingor när jag lämnade kontoret på eftermiddagen som sedan fortsatte långt efter att jag hade kommit hem.
Jag tog två bilder under min runda. Första bilden fick bli på snön. Den andra tog jag under min lilla paus när jag stod och mumsade på en kexchoklad i kylan. Dessa små stunder hjälper en att lugna hjärtslagen och återhämta sig lite innan man fortsätter med arbetet.
Dock var jag väldigt trött i kroppen idag. Det kändes verkligen i varje trappsteg jag tog. Jag tror främst att det beror på att man sitter och spänner sig på cykeln. Både på grund av kylan och för att inte halka. Men det gick bra ändå, posten blev utdelad och jag kom hem välbehållen denna dag också.
Jag och Andreas möttes inne på kontoret efter att vi både kom tillbaka efter våra rundor. Sedan plockade vi ordning våra saker och började röra oss hemåt.
Det var ett sånt fantastiskt ljus när vi klev ut genom portarna. Strålkastarna på husen som lyser upp gatorna fick de vita snöflingorna att glittra. Dessutom var det mörk ute vilket skapade en djupblå rymd ovanför våra huvuden. Jag vet helt enkel tvungen att stanna och ta några bilder.
Men nu då. Just nu försöker jag skriva detta inlägg medan Andreas försöker få min uppmärksamhet. Han låter, sjunger, ställer onödiga frågor och gör allt för att störa med glimten i ögat, haha. Så jag ska avsluta det här och se vad det är han vill. Livet kallar!
Hoppas du har haft en bra tisdag!
#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Maria ,
Jobbar ni på samma jobb ?? Kramiz
www.iahoglund.blogg.se
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Vi har gjort det ett tag men nu ska han börja på ett annat ☺️
nouw.com/petraelisabeth