365 dagar: 23

Dagen började lite halkandes med ett par blöta strumpor och lite sisådär kan man sägs. Jag ska spola tillbaka lite så att du hänger med.

Snön som föll igår hade lagt sig som ett vitt täcke över världen där ute när jag vaknade, tidigt på morgonen. Allt var vitt, träden, marken, hustaken, ja, till och med himlen. Det var väldigt vackert.

Dock har det vart töväder andra dagar och iskyla på nätterna vilket har bidragit till is lite över allt på vägarna. Detta hade jag såklart glömt när jag skyndade iväg mot tunnelbanan för att ta mig till jobbet. SWUSH! Sa det. Sen flög båda mina fötter rakt upp i luften medan jag gjorde ryggplask rakt ner i snön. Andreas bröt ut i ett asgarv efter att han hade checkat att allt hade gått bra. Det gjorde inte ont. Men jag funderade på ifall jag skulle ligga kvar där ett tag bara för att han skulle få lite dåligt samvete över att han hade skrattat åt mig, haha.

När jag kom fram till jobbet bestämde jag mig för att ställa mina skor i torkskåpet så att de skulle bli torra och värma tills jag skulle ut och jobba på eftermiddagen. Jag var verkligen nöjd med den idén och plockade av mig skorna och gick mot torkskåpet. Och vad lyckades jag med? Jo, ställa båda fötterna i en vattenpöl, mitt på golvet. Finns det något värre än blöta strumpor?
Som tur var var jag förberedd. Jag hade två par strumpor i väskan som hade blivit kvar där från någon annan gång. Så de fick agera reserver medan jag nöjt gick vidare med min dag. Vilken tur att jag hade slarvat lite och låtit bli att plocka upp väskan ordentligt.
Det här är jag just nu. Nyduschad med rufsiga lockar och med morgonrocken knuten runt midjan. Kvällens planer är att göra ugnspannkaka till lunch imorgon och sedan gå och lägga mig. För imorgon blir det inte en vanlig torsdag. Jag startar helgen tidigt den här veckan!
#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer