365 dagar: 25

Om du missade gårdagens inlägg så kan jag berätta att jag spenderade torsdagkvällen på Münchenbryggeriet där Paul Kalkbrenner spelade. Jag hade egentligen inga planer på att göra detta. Men Saga berättade att hon hade en biljett över och undrade ifall jag ville följa med. Självklart ville jag det. Så efter jobbet igår hoppade jag på tunnelbanan för att möta upp henne och Kenneth för att äta middag innan konserten började.

När jag pratade med Saga i telefon, på vägen dit berättade hon att hon hade en överraskning till mig. Självklart växte nyfiken i mig och när jag såg henne höll jag på att spricka av förväntan. Jag vände mig om och gissa vem jag såg?

Min underbara bror stod lutad mot dörrarna i till tunnelbanan. Han tittade på mig, nickade till en hälsning och sa ”tja!”. Vad jag blev förvånad och otroligt glad. Jag hade ingen aning om att han också skulle med!

Vi mötte Kenneth och de andra som skulle med på Pirchers på Mariatorget där vi skulle äta middag. Vi satt och pratade en lång stund innan maten bars in. Jag åt en riktigt god hallomie burgare med avokado och Fries. Gudomligt gott! Sedan bar det av mot konserten.
Spelningen var magisk. Helt magisk!
Vi dansade och skrattade under hela konserten och han var så bra! Det var en underbar stämning och jag njöt av att gunga med till rytmen av musiken.
Konserten pågick ända till halv 12 på natten. Så när den var slut hoppade jag på tunnelbanan och åkte raka vägen hem. Det var ju trotts allt vardag och jag skulle upp och jobba!
Vilket leder mig till dagen. Klockan ringde bara några timmar senare och det var dags att jobba. Dagen gick fort och inte långt senare var det helg!
Ikväll ska jag bara vara hemma och se film, äta mängder med godis och sova. Det ska bli skönt eftersom det inte blev så många timmar inatt haha.
#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer