365 dagar: 26

Jag vaknade av ett konstigt ljus som fyllde rummet. Det var något som bländade och skimrade i mina ögon som gjorde att jag absolut inte kunde sova.

Jag öppnade ögonen för att se vad det var som störde min goda sömn och såg att rummet var fyllt av ett guldiga ljussken som jag kände igen så väl. Det var ljuset från en ny, solig dag.
Och vilken fantastisk lördag som skulle visa sig ta form utanför fönstret. Solen gick upp över hustaken och fick all snö ute på träden att glittra som kristaller. Man hörde skratt och stoj där ute och jag fylldes av den mest underbara energi och glädje.
Andreas och jag bestämde oss att gå ute en sväng och det var just det vi gjorde. Vi satte på oss alla vinterkläder och traskade ut i snön.
Vi gick ner till sjön som skiljer Mall Of Scandinavia och vår lägenhet och såg att den var full av människor som snörade på sina skridskor. Vi tog en vända runt sjön och bestämde oss för att kika lite i gallerian när vi ändå gick förbi. Sedan gick vi ut på isen vi med.
Nu är vi hemma igen och jag håller på att göra mig i ordning. Jag och Andreas ska hem till Jocke för en spelkväll tillsammans med några andra vänner. Vi ska äta pizza och ha en allmänt bra lördag helt enkelt. Vi ska åka alldeles strax så jag måste verkligen sätta fart.
Hoppas att ni har haft en underbar lördag!
#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer