365 dagar: 30

Först vill jag tacka för den fina responsen jag fick på mitt förra inlägg. Det är häftigt att det är så många som bryr sig. För att förtydliga gårdagens inlägg vill jag bara säga att jag mår bra. Jag gjorde inte illa mig förutom att jag kommer ha fina blåmärken som pryder mina ben ett par veckor framöver. När det gäller mobilen så ska jag lämna in den så fort det bara går. Det är ju just såna här anledningar man har försäkring!

Dagens arbetspass gick mycket bättre. Nu hade de hunnit med att ploga vägarna lite bättre och man kunde skymta små sandkorn lite här och där. Sånt är alltid trevligt när man är ute och halkar omkring.
Dagen gick fort! Dessutom hade vi uppnått ett mål på kontoret så till lunchen stod tre stora, fina tårtor och väntade på oss i köket. Mums!
En sak jag vill skriva om denna dag är att Andreas och jag skaffade BookBeat igår. Det är en app fullt med ljudböcker och igår under arbetstid slog jag på första Harry Potterboken på engelska och lät den rulla under hela utdelningen. Jag lyckades ta mig igenom hela 14 kapitel under dagen och det var riktigt mysigt att vara inne i fantasins värld när jag var ute i det kalla vädret.
Har du testat bookbeat? Vad tyckte du?
#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer