365 dagar: 33

Det är februari. Hur kan det REDAN vara februari? Tiden bara springer iväg.

Jag vaknade av att grannens mobil surrade så ljudligt att det kändes som att det var min egen mobil som ringde. Oavsätt om det var lägenheten ovanför eller bredvid oss måste personen lagt mobilen på golvet eller liknande så att vibrationerna fortplantade sig genom väggarna.
Det var ändå daga för oss att vakna. Vi plockade fram frukosten och ställde den på vardagsrumsbordet innan vi satte på Netflix och Kalle och chokladfabriken. Det var ungefär så mycket vi hade planerat för dagen.
Jag ville visa dig de här två bilderna. Jag tog dem i natt när vi var påväg hem från vår utekväll. Jag tyckte det här paret var så otroligt fina. Det kändes som om de var hämtade direkt ur en gammal romantikfilm. Typ When Harry meets Sally eller liknande. Dessutom fick tunnelbanans, lite smutsiga men vackra, miljö det att se ut som en vacker målning.
Så i filmernas anda fortsätter jag denna dag. Det kommer nog inte bli mer spännande än film, mat och mer film tills himlen mörknar och ljusen tänds. Men jag ser så mycket fram emot det.
Hopps du får en fin lördag!

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Det går så fort.. Livet 🙈💕
nouw.com/norsketankeridanmark
PetraElisabeth
PetraElisabeth,