365 dagar: 35

Jag sparade en liten detalj från gårdegen som jag inte har berättar om än. Jag var ute och fotograferade i det otroliga snövädret eftersom det var alldeles vitt och magiskt ute. Men eftersom det tar lite längre tid när jag fotograferar med kameran istället för mobilen, fick bilderna vänta tills idag.
Men nu är de här! Och jag är riktigt taggad på att dela med mig utav dem eftersom jag blev ganska nöjd. Tycker de visar upp min älskade stad Stockholm ganska bra!
Jag åkte först till Kungsträdgården för att fotografera NK huset, innan jag fortsatte ner mot hamnen och vattnet.
Sedan gick jag längs vattnet och över Stockholms broar för att fånga det vackra hamnlivet här i huvudstaden.
Jag absolut älskar de vackra byggnaderna som sträcker ut sig vid vattnet. De har både torn och balkonger vilket gör att lägenhetshusens ser väldigt unika ut.
Sedan gick jag igenom gamla stan innan jag gick tillbaka mot t-centralen.
Det var inte en särskilt lång promenad egentligen. Det blev väl ett par kilometer men oj vad jag öskar att promenera genom Stockholms alla gator. De leder en till alla möjliga unika platser och ibland känns det som att man befinner sig i en helt annan stad, fast man bara har gått in i ett nytt kvarter.
Det här har egentligen ingenting med dagen att göra. Det är måndag och det innebär en ny vecka och jobb. Men jag tyckte ändå att de här bilderna var lite mer intressanta att dela med sig av än en på min rangliga cykel eller snön som jag plöjer mig igenom idag. Dessutom så får man leva lite i minnerna av en perfekt dag när man är tvungen att cykla i motvind, bokstavligt talat.
Nu ska jag sätta hörlurarna i öronen, slå på en ljudbok på bookbeat (en ny favorit) och sedan avsluta min lunchrast. Dags att jobba!
#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer