365 dagar: 37

Oj vad svårt det är att hålla ögonen öppna just nu. Mina ögonlock är tunga som bly och då och då inser jag att de är slutna och har vart det ett tag. Det kommer nog inte dröja länge innan jag somnat för natten. Men först ville jag titta in här och berätta om min dag.

Dagen började med en riktig iskyla, blå himmel och sol. Det fanns inte ett enda moln på himlen. När jag kom till jobbet överraskades jag med att det hade blivit lite ändrade planer. Jag skulle dela post på en helt annan plats än vart jag brukade. Jag var lite skeptisk först men ändå lite nyfiken på att få testa något nytt.
Oj vad lätt det var. Det var idag som jag insåg vilket jobb jag faktiskt gör om dagarna. Jag körde på i den takten jag brukade, tog två steg i taget uppför alla trappor och gasade på med min cykel. Jag skulle säga att jag tog det lugnt när jag Jämför med andra dagar. Ändå var jag klar två timmar innan jag slutade. I vanliga fall brukar jag komma in till kontoret lagom till att tiden börjar ta slut. Det var då jag insåg varför de andra på jobbet brukar säga att jag har en av de tuffaste destrikten på jobbet. Jag egnade eftermiddagen till att förbereda morgondagen.
Förutom det har jag kommit igång med mina bilder igen. Riktiga fotografibilder. Inte de som jag tar i all hast på min vardag. Jag har hittat inspiration till redigering och jag tror att jag har hittat en sil jag gillar. Därför har jag ställt lite bilder på kö som jag ska lägga upp på min instagram dagarna framöver. Kolla gärna in där för att se mina bilder!
Nu ska jag orka mig upp och borsta tänderna innan jag ramlar i säng. Hoppas du har haft en bra onsdag!
#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer