365 dagar: 40

Det har vart en lördag full av födelsedagar idag. På förmiddagen åkte Jag och Andreas ut till Värmdö för att fira hans mormor som har fyllt år nyligen. Tanken var att vi skulle hem till mina föräldrar på kvällen för att fira min farmor som i sin tur fyller år idag. Dock hade min farmor åkt på en riktig förkylning så det blev tyvärr inställt.

Men vi åkte till Värmdö i alla fall. Vi fikade med te, bullar och kakor medan vi umgicks, talade om allt från lägenheter och utbildning till vardagliga saker. Jag och Teodor (Andreas systerson) hittade lite pennor och papper och började måla samt träna på alfabetet. Men tillslut hamnade vi allihopa framför en stor hög med fotoalbum. Vi gick igenom alla bilder och Andreas och Charlotte (Andreas syster) pekade ut alla deras kusiner och släktingar från när de var små. Tillslut kunde jag själv peka ut personerna på bilderna. Vi hade riktigt mysigt!

Vi fortsatte kvällen med att åka till en pizzeria för att äta middag. Mums vad gott det var. Jag och Andreas delade på en Hawaii.

Nu är vi hemma igen och jag kommer egna kvällen åt att se Melodifestivalen, skriva detta blogginlägg och fortsätta skissa på min bulletjournal som jag började med igår. Det kommer bli en lugn kväll vilket ska bli så skönt. Är ganska så slut efter veckan som har gått.

Hoppas du får en skön lördagkväll!

#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Så trevlig lördag ni fick och aluta lördagen med en pizza lät ju inte så fel =D
nouw.com/sweetwords
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Ja det var riktigt trevligt 😃
nouw.com/petraelisabeth
Maria ,
Mysigt ,,,,,, massa kramar
www.iahoglund.blogg.se
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Ja! Massa kramar till dig med! ☺️
nouw.com/petraelisabeth