365 dagar: 45

Dag 45. Vad betyder ens det? Att man räknar med att det är 365 dagar på ett år är ganska självklart. Det är något som man lär sig tidigt i lågstadiet. Men om jag hade sagt att dag 45 på året var en väldigt speciell dag, hade nog inte många kunna säga vilken dag det faktiskt var. Det är den 14 februari, dagen som också är känd för att vara Alla ❤️ dag.

Jag kommer inte gå in på mitt alla ❤️ Dag firande än. Jag tror jag kommer lägga in bilderna från kvällen imorgon när jag har lite mer tid. Men eftersom det har hänt ganska mycket det här torsdagen, har jag en hel del att berätta om ändå.
Du förstår. Denna torsdag hade vi bestämt oss för att gå tidigare från jobbet. Vi hade nämligen blivit inbjudna till en visning av en lägenhet ute i Stavsnäs (en väldigt lång bit här ifrån). Det innebar att vi var tvungen att åka sent på eftermiddagen för att hinna till visningen på kvällen.
Vi arbetade in lunchen, slängde i oss en macka ute på rundan. Sedna checkade vi ut ungefär en timme innan vår vanliga sluttid. Sedan bar det av längs småvägarna ut till den lilla byn Stavsnäs.
Vi välkomnades av han som var den nuvarande hyresgästen, i huvudentrén. Han visade oss upp för trapporna och höll upp dörren åt oss så att vi kunde kliva in i lägenheten. Där inne möttes vi av en helt fullmöblerad lägenhet. Det såg inte alls ut som om de var på väg att flytta. Det hängde tavlor på väggarna, doftljus stod placerade ut längs hyllorna och den lilla barvagnen var överbelastad med whiskeyflaskor och glas. Dessutom, när vi svängde runt hörnet för att ta oss en titt i köket, möttes vi av en farbror som stod och stekte mat på spisen. Vi hade klivit rakt in i någons fullt pågående liv.
Vi stannade inte där särskilt länge. Det känndes konstigt att gå på en visning i en lägenhet där det så uppenbarligen fortfarande bodde någon i. Därför varade visningen i max fem minuter innan vi sa hej då och gick.. Istället gick vi till områdets Ica för att köpa lite kakor att äta på vägen hem.
#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Maria ,
hej
det är alltid folk hemma och möblerat när vi går på visningar via bostadsförmedlingen ,
hoppas ni hittar något

kram på alla ❤️Dag
www.iahoglund.blogg.se