365 dagar: 46

Igår var det alla hjärtans dag och eftersom jag lovade att berätta hur jag firade denna kärlekens dag, kommer det här inlägget vara en 100%-ig tillbakablick på gårdagen.

Jag avslutade mitt förra inlägg med att vi hade vart på en visning av en lägenhet ute i Stavsnäs. Och det är där jag tänkte ta upp den här berättelsen. Vi var på väg mot mina föräldrar igen för att lämna tillbaka bilen efter vår lilla utflykt, sedan återvända hem. Men eftersom att saker och ting oftast inte går som man har tänkt, blev det ändrade planer denna gång också. Denna gång till det bättre.

Mina föräldrar erbjöd sig att köra hem oss istället för att låta oss åka kommunalt och vi tackade såklart "Ja!" till den iden. Nånstans mellan ytterdörren och bilen bestämde vi oss att vi skulle äta något på vägen och vi satte av mot The Public som ligger i Sundbyberg. Där skulle vi äta en alla hjärtans dag middag innan vi skiljdes åt.

De hade gjort väldigt fint där inne. Det är redan en väldigt unik plats med en industriell inredning. När man kommer in i den stora restaurangen kan man följa mängder med bokhyllor längs väggarna fyllda med böcker. Det har tända ljus i fönstrena och vackra blommor som pryder de stora industrifönstrena. Dagen till ära hade de dessutom pyntat med stora, hjärtformade balkonger, bucketter med röda rosor och gelehjärtan på stora silverfat. Dessutom var personalen klädda i rött och svart. Jag blev verkligen imponerad.

Vi blev visade till ett runt bord sedan gav de oss menyerna. Vi satt länge och valde mellan de olika rätterna. Allt lät otroligt gott och jag som redan har svårt att välja, velade mellan pasta, fisk eller en hallomieburgare. Det slutade med att jag valde Hallstrad röding med potatis. I efterhand måste jag säga att det var ett perfekt val. Det var gudomligt gott!

Här är jag och Andreas.

Mina fina föräldrar!
Vi satt där och talade om allt mellan himmel och jord. Vi var så uppslukade av här och nu att vi helt glömde bort att det var en vanlig vardag och att vi alla skulle upp tidigt nästa dag. Tillslut bas vi om notan och började röra oss hemåt igen.
Det blev ett väldigt spontant alla hjärtans dag firande detta år. Vi hade väl egentligen inte tänk att fira något speciellt över huvud taget men det var så mysigt att gå ut och äta tillsammans. Det satte lite fest i vardagen och gjorde denna dag till en unik torsdag som jag kommer komma ihåg länge.
#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer