365 dagar: 48

Jag vaknade med riktig huvudverk och insåg att jag precis hade åkt dit på den där förkylningen jag förutspådde. Typiskt... Men förhoppningsvis så varar det inte särskilt länge. Jag vände mig om i sängen och somnade om.

Jag vaknade igen, senare på förmiddagen och bestämde mig för att gå upp. Jag värmde lite rester från dagen innan och satte mig i soffan framför ett avsnitt "vänner" med min tacos i handen. Jag visste att jag inte skulle orka göra något storslaget idag men jag ville ändå göra något. Så efter frukosten/lunchen började jag plocka lite saker här hemma.

Inte långt senare var det undanplockat och torkat på alla plana ytor. Jag kände mig duktig och bestämde mig för att jag hade gjort tillräckligt för denna dag. Så jag satte på lite tevatten, öppnade ett fönster för att släppa in lite friskluft och tog fram min bok.

Det kommer bli en riktig myssöndag här hemma. Planerna är att ta det lugn och njuta, med middag som den största ansträngningen för dagen.

Vi får se hur nästa vecka kommer utspela sig. Just nu känns det inte riktigt som en bra ide att gå och jobba imorgon. Men sen är det ju lite tråkigt att vara hemma sjuk. Men man måste ju tänka på hälsan också.

Jag hoppas du får en underbar söndag!

#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer