365 dagar: 5

Det är helg. Sååå mycket helg. Lördag och det bara pirrar av ledighet i kroppen!

Förmiddagen har spenderats med att svara på kommentarer här på bloggen och ta tag i Instagram igen. Jag har kommit av mig där, vilket är konstigt då det är den perfekta plattformen för mig som tycker om att fotografera! Men nu har jag planerat och ordnat så förhoppningsvis kommer jag igång som aldrig förr!

Samtidigt som detta har pågått har jag vart i kontakt med Saga och Zake och gjort upp planer för kvällen. Saga skrev till mig i morse och frågade ifall jag ville bowla. Självklart! Var mitt svar på den frågan.

Och det var det vi gjorde ikväll. Vi träffades inne i stan för att äta middag och bowla vilket har vart underbart!

Vi möttes upp på Primo ciao ciao där Saga hade bokat bord. De har så otroligt god pizza där så det blev ett måste! Efter det gick vi vidare till bowlinghallen som låg lite längre ner på gatan.
Tiden gick så otroligt fort! Jag tyckte vi bara hade spelat i max 10 minuter när Andreas påpekade att det bara var 2 minuter lvar av spelomgången. Det är verkligen som ordspråket säger ”tiden går fort när man har roligt”.
Fett var Sagas och Zakes födelsedagspresent till Andreas när han fyllde år. Han fick ett kort där det stod att de ville bjuda oss på en match med bowling, vilket passar Andreas perfekt då har älskar det! Det blev en otroligt mysig kväll!
Efter att matchen vad slut följe Saga med oss hem medan Zake tog bilen hem till sig. Saga ska sova hör vilket ska bli så mysigt!
Just nu i denna stund sitter vi och spelar Backemmon och lyssnar på musik. Det kommer bli en kväll med mys och skratt vilket känns så underbart en lördagkväll som denna.
Jag hoppas att du får en bra kväll du också!

#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Så mysigt med middag och roligt med bowling verkligen det är så kul😀Vem vann?
nouw.com/amandizan
celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh så kul med lite bowling!
nouw.com/celinelundqvists