365 dagar: 58

Det har vart en SÅN dag! 

Ibland är det svårt att komma på något att skriva om. Jag har ändå lag upp ett inlägg om dagen, hela det här året. Hela 58 dagar! Det är helt otroligt.

Idag är en sån dag där inspirationen svajar lite. Jag funderar på ifall det har hänt något speciellt idag. Det har det nog. Men det är otroligt svårt att komma på vad som har gjort den här dagen speciell. Jag ska göra mitt bästa.

Dagen har vart en lugn och skön dag. Jag vaknade på morgonen, åt frukost och gick till jobbet. Väl på plats tog rutinerna över och vips som det var var det dags för lunch. En av stunderna jag tycker bäst om på hela dagen är lunchen eftersom jag brukar sitta och äta med ett så otroligt underbart gäng. De där 45 minutrarna som är min lunchrast brukar springa förbi och jag brukar ha ont i kinderna av att ha skrattat så mycket när jag går där ifrån.

Idag var det en lugn dag som sagt. Inte så mycket post, vilket i sin tur ledde till att jag var tillbaka på kontoret en timme innan jag skulle sluta. Det var otroligt skönt att få en sån dag där man kände att man hade gott om tid. Jag kommer nog inte ihåg när det hände sist!

Annars så var jag och hämtade ut ett paket efter jobbet som innehöll två tröjor som jag hade köpt av en tjej på blocket. Jag har tagit det lugnt hemma och nu är jag klar för att gå och lägga mig.

Ja, som sagt. Det har egentligen inte vart en sån där speciell dag, utöver det vanliga. Men det har vart en bra sådan. En sån där som man behöver lite då och då. När allt flyter på och går som det ska.

Bilderna är från i morse, en från mitt morgon-te i soffan där jag satt uppkrupen med täcke och kudde. Alldeles för trött för att göra något mer än att vakna. De andra är på mig, jag som visar upp ett morgonrufsigt jag, nyvaken och redo att ta mig an dagen! När jag tog de här bilderna hade jag ingen aning om vad det var för dag som väntade.

Hoppas att ni har haft en bra onsdag!

#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer