365 dagar: 6

Idag är en sån där dag som man egentligen ska förbereda för den kommande veckan. Jag har saker jag måste göra, tvätta till exempel. Men det är ju så tråkigt! Speciellt när vi inte har en tvättmaskin i lägenheten utan måste ta oss ut, boka tid, tvätta och passa tider. Det blir som en stor dagsaktivitet som tar upp hela dagen.

Men nu är det ju såhär att Saga sov hos oss igår och jag kan ju inte tvinga henne att spendera söndagen i tvättstugan. Så det löste ju mina problem med att tvätta idag! OJ så synd (ironisk).

Istället var vi bara hemma hos mig och tittade på serier innan hon gav sig av och jag åkte iväg till mina föräldrar för att äta middag och lämna tillbaka bilen som jag har lånat sedan i julas.
Det bjöds på tacos och sedan hemmagjord cheesecake som min mamma hade gjort själv dagen till ära. Det var så gott!
Eftersom jag inte hade tvättat under dagen hade jag tagit med mig en påse för att ta över mina föräldrars tvättmaskin denna kväll. Dessutom tänkte jag be min mamma att klippa mig. Snäll som hon är ställde hon upp!

Min mamma är den ända som får klippa mitt hår. Jag har vart väldigt beskyddande av det ända sedan jag var liten och en frisör klippte av allt och sedan lockade det som var kvar till en stor boll på mitt huvud. Därför har det blivit lite av en tradition att hon klipper mitt hår lite då och då. Det är ganska mysigt. Så denna kväll var det dags för en klippning!

Och dagens bild blir nog den här ovanför. Här är min lilla familj i vardagsrummet. Vi njöt av efterrätten och pratade om allt som har hänt sedan i julas, då vi sågs sist.

Nu sitter jag i soffan hemma hos mina föräldrar och väntar på att torktumlaren ska bli klar. Sedan är det dags för mig att åka tillbaka hem och förbereda inför morgondagen. Måndag och ny vecka! Undra vad som händer då!

Har du någon sån där galen historia från ett besök hos frisören? Berätta gärna!

​#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Kenneth
,
När jag gick i högstadiet och hade långt och permanentat hår blev jag skickad till frisör. Jag ville egentligen inte men mina föräldrare hade ringt i förväg och sagt att vad som än händer, klipp han kort. Sedan dess har jag trust issues. Jag kontrade med att skaffa dreadlocks och hål i örat 😊.
Matildaberlin
Matildaberlin,
Bad också min Mamma toppa mitt hår nu när jag var hemma. SÅ smidigt ju (och ekonomiskt), hihi! kram <3
nouw.com/matildaberlin