365 dagar: 68

Jag var uppe tidigt idag. Klockan ringde vid 08 på morgonen och jag hoppade upp ur sängen, för det var dags för äventyr.
Jag, Alex och Jocke möttes hemma hos Jocke inte långt senare. Vi hade kamerautrustningen redo och packade in allt i bilen. Sedan bar det av mot Tullgarns slott.
Här är vi i bilen (nedanför). Jag lånade dem från deras insta-story då jag tyckte bilderna beskrev dagen ganska bra! Dessutom från ni lära känna mina två fotokompisar också!
Förresten! Kolla in deras instagram här:
Vi gick runt vid slottet, fotade och njöt av dagen. Det var lite molnigt men då och då tittade solen fram och lös upp det stora slottet.
När solen tittade fram en längre stund passade vi på att flyga med Jockes drönare och det blev otroligt fina bilder! Jag ska se ifall jag kan visa några senare.
Resterande av dagen kommer gå åt till att fotografera. Vi ska bara in till Trosa och äta lunch, sen bär det av mot Stockholm igen. Vi har ett till projekt som vi ska genomföra men för att lyckas med detta behöver det bli mörkt först. Dessutom ska jag ställa upp som modell för att bilderna ska gå att genomföra. Vi får se hur det går!
På kvällen är tanken att ha en ”Mello-kväll”. Lite fler människor ska ansluta sig hem till Jocke. Sen ska vi se melodifestivalen, lyssna musik, spela spel och bara umgås. Det kommer bli en underbar lördagkväll!
#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

  • Spring

Gillar

Kommentarer