365 dagar: 69

Ett äventyr på slottet

Nu har jag sorterat bort de bilder jag inte gillade och valt ut de bilder jag tyckte bäst om från vårt lilla fotoäventyr igår.
Ifall du läste förra inlägget ver du nog att jag var iväg på ett litet fotoäventyr igår. Jag, Jocke och Alex, som alla gillar att nörda in oss på foto, bestämde att vi skulle iväg på ett litet äventyr. Igår var det äntligen dags.
Jocke hade hittat det här slottet vid namn Tullgarns slott som låg precis vid vattnet i en väldigt vacker miljö. Det var inte jätte långt här ifrån och efter lite planering hade vi fått fram en bil och en dag för att ge oss iväg. Igår blev det här vår destination för dagen.
Vi utforskade slottets alla vrår, besteg de stora trapporna upp på innergården, kikade in genom fönstrena och rundade varje husknut. Under tiden tog vi mängder med bilder på allt vi såg.
Det var ett otroligt vackert slott. Vi läste om dess historia på de utsatta skyltarna runt om i parken, annars njöt vi bara av det lugna bruset av vågorna som slog mot stranden och de tysta klickandet av kameran så fort någon tog en bild.
Det var verkligen en vacker plats. Nu var det lite mulet och vinter/tidig vår men jag kan föreställa mig vilket otroligt vackert ställe det hör måste vara på sommaren med all dess grönska som sträcker sig ut mot havet. Jag måste besöka den här platsen igen.
#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Maria ,
Fint ...... kram Maria
www.iahoglund.blogg.se
PetraElisabeth
PetraElisabeth,