365 dagar: 71

Ljuset som sipprade in genom de stora fönstrena i lägenheten blev en naturlig del av min inspiration den här morgonen.
Det var sådär mörkt och fördraget som det brukar vara när jag vaknar. Jag tycker om att sova mörkt så det är en naturlig del att dra för och släcka ner inför natten. Men när jag klev ut genom dörren, ut i vardagsrummet, möttes jag av soluppgången som spred sig in i lägenheten.
Jag bestämde mig för att leka med ljus och mörker. Jag ställde mig i fönstret för att solen skulle träffa mitt ansikte och lägga allt annat i bakgrunden i skugga. Sedan började jag fota.
Jag kunde såklart inte stå där hela dagen. Jag skulle ju till jobbet. Men jag hade ljugit ifall jag hade sagt att det inte var svårt att lämna den stigande morgonsolen och dess ljus.
Men det var en härlig morgon. En inspirerande sådan för min del. Jag tyckte bilderna blev en perfekt beskrivning av ”Peace & Love”, nästan lite Valentine. Jag gillade det!
Idag är det tisdag, min längsta arbetsdag på veckan, vilket innebär att dagen kommer spenderas på jobbet. Sedan bär det hemåt. Jag håller på att titta ut lite nya saker till mitt rum där hemma. Jag tror att det kommer bli kvällens aktivitet. Kanske blir det lite nya möbler?
Jag hoppas att ni har haft en bra start på dagen!

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer