365 dagar: 76

Lördagkvällen var lika rolig som jag hade föreställt mig. Jag, Moa, Sarah och Saga möttes upp på La Neta i Medborgarplatsen för att äta tacos till middag, innan vi rörde oss vidare in mot T-centralen för att medverka i en sån där aktivitet på Escape stories.

Moa hade bokat ett rum åt oss i förväg. Vilket var tur eftersom det nästan var helt fullbokat den här kvällen. Vi kom dit lagom till att anmäla oss i receptionen och sedan slå oss ner och vänta. Det var då första testet startade.
Okej, det var inget riktigt test. Vi skulle ta kaffe ur automaten men insåg att detta var svårare än vi hade föreställt oss. Det var mycket att lista ut, kapslar och vatten, knappar och inställningar. Oj vad vi skrattade där vi stod och försökte lista ut hur den fungerade. Samtidigt kunde jag inte låta bli att tänka: hur ska vi klara Escaperoom ifall vi inte kan lista ut hur kaffemaskinen fingerar?
Det gick bra! Jag är så stolt över oss och måste säga att vi hade ett riktigt bra samarbete. Alla hjälptes åt, vi löste problem och klurade ut alla gåtor. Dessutom klarade vi av vårt uppdrag innan tiden var slut, vilket var själva målet från första början! Lite extra stolt blev jag över oss när vi såg hur gruppen, som gick i rummet bredvid, fick gå ut ur sitt med svansen mellan benen då de inte löste sitt rum innan tiden var slut.
Vi fortsatte kvällen med att sitta och prata på en bar lite längre bort. Det var en så härlig kväll och det var otroligt roligt att bara umgås vi tjejer. Vi började planera vårt nästa äventyr där och då.
Ifall du inte har kört Escapestories så borde du absolut göra det! Det var otroligt roligt och jag rekommenderar det starkt! Vi var 4 personer vilket var perfekt. Alla kunde vara med och alla bidrog till att alla gåtor skulle bli lösta. Som sagt, rekommenderar det starkt!
#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer