365 dagar: 8

Först vill jag tacka för alla bra tips om filmer och serier som jag fick igår. Ni har räddat dagen för mig idag. För...

...det blev som jag förutspådde igår. Idag vaknade jag och insåg att jag hade åkt dit jag med. Jag är sjuk. Som tur är brukar jag aldrig vara sjuk så långe så det här är nog över snart!

Ja kom fram till två andra saker igår kväll också.

1. Filmen ”Mitt stora, feta, grekiska bröllop” är väldigt bra. Gu vad jag skrattade!

2. Filmen ”På smällen” är ganska sexistisk, åt alla håll det går. Jag har inte tänkt på det förut. Men igår såg jag den igen och sättet de gestaltar kvinnorna på är ganska sjuk. Och varför målar man upp killarna på ett sånt sjukt sätt? Har du sett den nyligen? Vad tycker du?

Så idag då? Juste, sjuk var det ja. Jag vet inte ifall ni har noterat det. Men när jag bestämde mig för att börja den här utmaningen med en bild om dagen, gjorde jag även om bloggen lite. Till exempel satte jag en snabblänk till kategorin ”365 dagar” högst upp på bloggen. Sedan lade jag till en ”om mig” flik där jag presenterade både mig och min blogg.

Under fliken ”om mig” förklarade jag bland annat varför jag har börjat med den här utmaningen. Och för att sammanfatta det lite: Tanken är att försöka göra bloggen till mer verklig och levande. Istället för sådär perfekt och redigerad som många sociala medier kan vara. Därför skrev jag att jag skulle dela med mig av både med och motgångar. Well... jag tror vi har kommit fram till årets första motgång.

Så här är jag! Döendes i soffan, med en sval handduk på pannan. It doesn't get more real then this. Jag tror denna bild beskriver dagen ganska bra.

Men jag ger inte upp! Jag ska spendera dagen med att se på alla era filmtips och fortsätta måla. På menyn står vätskeersättning och lättlagad mat. Sedan blir jag nog som ny igen.

#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Elisa,
Det är surt när man känner hur man åker dit. Är i samma läge som du sen i söndags. Krya på dig!
Det var jättelängesen jag såg På Smällen, men du har nog rätt! Tycker många liknande komedier lever på diverse icke helt rumsrena skämt och jargong.
elisamatilda.se
Marie,
Du är så rolig, alltså inte att du är sjuk utan ditt sätt att skriva. Jag är tacksam för din utmaning och att du kör på trots en skräp dag med sjuklingheter. Försöker minnas filmen du pratar om, På smällen. Vet att jag tyckte den var ganska långtråkig, men sedan gillar jag inte hon den blonda då hon ger en konstig energi vilken roll hon än spelar. Hoppas du fick fler bra tips som du kan se vidare på medan du kryar på dig!
nouw.com/aldrigslutaskriva
Hannas krypin,
Jag har sett båda filmerna men det var länge sedan. Jag har tänkt det kring filmer generellt sedan jag fick mer kunskap kring hur kvinnor framställs att det är rätt så sexistiskt generell. Krya på dig!
hannafialotta.blogg.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Så duktig du är på att måla! Det är någonting som jag verkligen önskar att jag var bättre på, men jag har inte riktigt tålamodet att lära mig. Krya på dig!
nouw.com/annaskarblom
emmamatildaa
emmamatildaa,
Så duktig du är på att måla!
På smällen såg jag för ett tag sen, och jag håller med dig. Jag har nog inte tänkt på det innan men nu när du skriver det så ja.
Krya på dig!
nouw.com/emmamatildaa
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
du är ju så himla duktig på att måla! På smällen gillar jag också, så rolig och härlig film att se på, speciellt när man inte mår så bra. Krya på dig nu! <3
nouw.com/livetsomemelie
Frökenny ,
Din stackare så segt att vara sjuk, krya på dig!!! Vad fint du målar!🌸💕
nouw.com/frökenny
Fitnessfia,
Krya på dig. Här finns lite tips på näringsrika shots på min blogg: https://fitnessfia.com/juice-shots-som-starker-immunforsvaret-mot-forkylning/
fitnessfia.com/
olgaringquist
olgaringquist,
Blev supersnyggt med den nya designen på bloggen tycker jag! Krya på dig och jag ser frsam emot fler äkta inlägg med både fram- och motgångar 😊
nouw.com/olgaringquist
hanilas
hanilas,
Hoppas det går över fort, mitt greiska bröllop är nog en av de roligaste filmerna som gjorts någonsin.
nouw.com/hanilas