365 dagar: 80

Hur vacker är inte den här kvällssolen?

På eftermiddagen bröt solens strålar genom molntäcket som hade förföljt mig hela förmiddagen. Sedan försvann den inte förrän den gick ner bakom horisonten. Jag han precis ta den här bilden på den sjunkande kvällssolen från tunnelbanan, innan den försvann bakom hustaken. Tänk vad en blå himmel och lite sol kan sprida värme och glädje genom kroppen.

Jag har ägnat dagen åt att arbeta och kvällen till att äta, haha. Jag kom inte hem förrän kl 18 och, från att jag satte fötterna innanför tröskeln, har jag ätit non stop hela kvällen. Det blev mackor och frukt, lite choklad och sen middag. Sedan avslutade jag med saltade jordnötter och te på kvällen. Jag var så hungrig när jag kom hem så det blev en ätar dag idag!

Förutom mat, har jag ägnat kvällen åt att planera helgen. Jag ska träffa Saga imorgon, självklart! Vi ska äta middag och umgås hela kvällen. På lördagen är det lite rörigt. Jag har nog fortfarande inte kommit underfund med vad som egentligen ska ske på dagen. Men på kvällen däremot, ska jag träffa mina underbara vänner Jossan och Bella. Det var för länge sedan jag träffade dem så nu är det verkligen dags!

Som sagt, snart är det helg! Jag har lite planerat och jag kan knappt vänta på att få träffa mina underbara vänner.

#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer