365 dagar: 81

Det har vart en riktigt härlig fredag idag. Tiden på jobbet gick fort och jag har vart alldeles sprudlande hela dagen. Det är ju trotts allt fredag!

Efter jobbet tog jag mig hem fort som attan. Ja, så fort tunnelbanan tillät Vill säga. Jag hoppade in i duschen och bör om. Sedan packade jag min väska för att åka mot Saga.

En gammal bild på mig och Saga.

Jag hade sms kontakt med henne under tiden jag gjorde i ordning mig. Hon hade kollat ut en buss som jag skulle med och eftersom hon bor lite of går det inte bussar hur som helst, när som helst. Det här var den bussen jag var tvungen att hinna med. Sedan skulle hon och Zacke hämta mig med bil sista biten.

När jag klev av tunnelbanan såg jag bussen stå där nere på markplan, fullastat med folk, redo att åka. Tunnelbanan stannar såklart flera meter uppe i luften, på en hög bro, vilket gör att man måste ned för mängder med trappor för att komma fram till busstationen. Så långt bort, men ändå så nära. Åh, jag sprang, genade nerför trapporna, sicksackade mellan människor, tacklade gamla tanter på slutspurten och kastade mig in i bussen. Sedan satte jag mig på en ledig plats, andades för första gången på hela den här sträckan och tittade ut. Då såg jag att det stod att bussen gick om 5 minuter. Jag tog upp mobilen framför ansiktet och sjönk ner i sätet för att skymma mig från alla irriterade/nyfikna blickar från de andra passagerarna som hade sett på under min framfart till bussen. Haha ja, så kan det gå!

Väl hemma hos Saga stod maten färdig på spisen. Det blev hennes gudomliga ”grönsakspasta” som jag hade beställt personligen för denna dag. Zacke öppnade en flaska bubbel som vi skålade med i köket. Sedan egnade vi kvällen åt att prata, se film och skratta i mängder.

Jag var helt upptagen med att bara leva här och nu att jag bara lyckades ta två bilder under kvällen. Men här kan ni i alla fall se maten vi åt och ett par tända ljus, haha. Jag får bjuda på bättre bilder imorgon!

Det blev en underbar fredag i alla fall!

#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer