365 dagar: 82

Idag vaknade jag med pirr i magen och lycka stavat över Hela ansiktet. Jag hade inte bara haft en underbar kväll igår med Saga. Idag var planerna att inviga våren på riktigt!

Mina föräldrar hämtade upp mig hemma hos Saga på förmiddagen. Sedan bar det av mot Älvsjö och Stockholmsmässan. Just den här helgen hölls den årliga ”Nordiska trädgårdar” och ”Vildmarksmässan” och precis som förra året var vi tvugna att åka dit för att samla på oss inspiration för våren.
Det var såklart väldigt mycket folk och många intryck på samma gång. Vi hade ju valt att åka dit på en lördag, den dagen alla andra också skulle dit. Men vi kunde ändå ta oss fram för att titta på alla blommor, smaka på all mat och se alla fantastiska skapelser som de hade byggt upp där inne.
Vi sicksackade mellan små butiker för att inte missa något och då och då stannade vi lite längre för att gå in i någon bastu, se insidan av ett hus eller för att vända och vrida på alla fantastiska saker.
Efter att vi hade tagit oss igenom Nordiska trädgårdar gick vi för att fika. Klockan hade börjat närma sig 15 tiden och jag var vrålhungrig. Jag hade kommit på mig själv att plocka på mig smakprov så fort jag fick syn på några under sista tiden inne på mässan. Det var ost, kex, sylter, honung och korv. Ja, allt som gick och äta haha. Så en stor smörgås med kyckling och colwslaw satt riktigt fint vid den tidpunkten.
Vi gick lite fortare igenom vildmaksmässan för att se alla stora bilar, tält och bilder från ”årets äventyrare”. Men vi var tvugna att röra oss hemåt eftersom vi alla hade egna planer till kvällen.
På kvällen mötte jag upp Jossan och Bella en bit från där jag bor. Vi skulle mötas upp för att köpa thai och sedan åka hem till mig för en lugn kväll och bara umgås. Det var länge sedan jag träffade dom så det var verkligen härligt att få umgås igen!
#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer