365 dagar: 83

Jag och Joel (min bror) har städat och möblerat om hela dagen idag. Vi möttes ute i vardagsrummet på morgonen och sedan dess har vi burit saker, dammsugit, sorterat grejer och konkat möbler hela dagen. Vi har gjort om klädkammaren till en liten kontors/spelhörna åt Joel.

Här ovanför ser ni en liten innan och efterbild på spektaklet. Våra föräldrar var inte hemma. De viste inte ens att vad vi höll på med så ni kan tänka er hur förvånade de blev när de såg vad vi hade ställt till med, haha. Men klädkammaren blev rensad, mycket av sakerna där ska köras till återvinningen och alla de saker som inte används så ofta bars upp på vinden. Det blev faktiskt riktigt bra i slutändan!

Dessutom hittade vi mängder med fotoalbum med bilder från när vi var små. Jag och mamma satt och tittade igenom alla bilder, skrattade åt personlighetsdrag som syntes så tydligt redan då och mindes tillbaka. Det var riktigt mysigt!

Jag ville dela med mig av en bild jag hittade. Här är jag på ca 1 år, som hjälper till att skjutsa Saga i sjukhussängen precis efter att hon har fötts. Vi får ofta frågan ”hur långe har ni känner varandra?” Och vi svarar ”alltid” på den frågan. Ja, vi är inte syskon egentligen. Men så gott som!

Hoppas att ni har haft en underbar söndag!
#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Maria ,
Eran vänskap e fin . Hur mycket äldre är du ? Kram Maria
www.iahoglund.blogg.se