365 dagar: 9

Jag har mycket mer energi idag. Inte tillräckligt för att springa ett maraton men tillräckligt för att ta tag i livet igen. Så vad gör man när man är fast hemma men rastlös så man håller på att spricka? Jo, man bryter mot alla regler och går ut såklart!

Jag klädde på mig alla varma kläder som man ska ha såhär års. En varm halsduk och min kritvita mössa på toppen och gick ut. Jag hade inga planer på vart jag skulle men jag kunde inte vara inne mer. Dessutom har jag hört att friskluft ska vara bra för en.
Och oj vad skönt det var att komma ut och andas riktig luft igen! Jag vet inte vad det är, men jag älskar den här svala och krispiga luften vi har här i Sverige. Det känns som att man får i sig syre i varje andetag. Jag kände mig genast mycket piggare!
Jag hamnade i en bokhandel där de sålde massa begagnande böcker. Varje bok kostade 25 kr styck, dessutom var det 50%, rena rånet! Jag plockade på mig några böcker och gick in och satte mig i en fåtölj längst in i butiken. Sedan började jag läsa.

Nästa gång jag kollade på mobilen för att de hur mycket klockan var, insåg jag att det hade gått 3 timmar och det hade blivit mörkt ute. Hoppsan!

Det blev dags för mig att åka hem.
Nu är jag hemma igen och ska göra i ordning middagen. Dagen har verkligen flugit iväg. Men jag känner mig mycket piggare så imorgon blir det att återvända till vardagen. Vilken härlig dag!
#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Så mysig plats, du fick alltså sätta dig och läsa där också? Det är något speciellt med böcker och framförallt äldre böcker. Tänker på historien bakom varje bok det är något speciellt 😃
www.saramadeleine.se
lyckoslanten
lyckoslanten,
Men åh vilken underbar dag du måste ha haft, och vad härligt att du kunde försjunka in i böckernas värld, låter verkligen urmysigt. 😊
nouw.com/lyckoslanten
Aldenfalk
Aldenfalk,
Låter som en riktigt härligt dag o koppla av med en bok 👍🏻😁
nouw.com/aldenfalk
sweetwords
sweetwords,
Ohh så härligt at tha energi och bara ge sig ut sådär och hamna på nya ställen =D, så fin mössan är med =D
nouw.com/sweetwords
Kamilla,
Så härligt att bara strosa omkring och hamna i en bokhandel. Lät helt underbart att fastnat i en bok så lönge i bokhandeln.
kamillaskamera.com/
Johannasoderberg
Johannasoderberg,
Alltså dina bilder är så himla fina! Var har du för kamera?? Mysigt att gå in i en bokhandel, det finns så mycket gamla och fina böcker, kram <3
nouw.com/johannasoderberg
Popprinsessan,
Men å vad härligt det låter! Inte att vara sjuk förstås, men att bara strosa in i en bokhandel och sätta sig och läsa.. Låter lite som hämtat ur Notting Hill eller något sådant!
Hoppas både du och din sambo/man mår bättre nu.
www.popprinsessan.se
deniseeelarsson
deniseeelarsson,
Din blogg är verkligen fin! ☺️
nouw.com/deniseeelarsson
Fnulan,
Hej vacker =) Klart man ska vara ute., Jag kan dock säga att i mina trakter, Skåne, har det varit helt sjukt rått och fuktigt idag. Brrrrrrr
www.fnulan.se
Amandizan
Amandizan,
Gud så fin du är😍 Böcker är så mysigt att läsa och speciellt om det är bra böcker vilket det verkar vara😊
nouw.com/amandizan