365dagar: 49

Efter en vecka med värme och solsken kom de där första vårtecknena som jag ser så mycket fram emot varje år. Jag har tittat i varje dike, längs varje husfasad och i varje rabatt. Jag har hållit utkik efter något gult, grönt eller vitt som så småningom brukar dyka upp över de brun/svarta jorden så här års. Idag kunde jag äntligen se den. Den första vårblomman som tittade upp och sträckte sina blad mot solskenet.
Det här är ett av alla små steg som jag bockar av varje år i väntan på den efterlängtade våren och så småningom sommaren. Det är fågelkvittret på morgonen, den första vårblomman, den första kvällen då det fortfarande är ljust när man går hem från jobbet. Motorcyklarnas muller på de grusiga vägarna och såklart, den sista droppen av smärt snö.
Idag fick den lilla snödroppen mitt hjärta att slå några glädjeskutt i bröstkorgen. Det fina vädret, värmen, den blåa himlen och solskenet förvandlar dagarna till en helt ny värld. Jag blir automatiskt på bättre humör och jag kan inte sluta le.
Jag ska njuta av varje sekund av det här vackra vädret.
Hoppas du får en fin måndag!
#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer