5 AM and a whisky glass

Godmorgon!
När du läser det här är klockan antagligen mitt på dagen och du har nog startat din dag för länge sedan. (Eller så är det en helt annan tid på dygnet och jag har ingen aning om vad jag tala om). Själv sitter jag i alla fall och skriver detta inlägg efter bara några timmars sömn.

Gårdagen

Gårdagen gick fort, det kändes som att det började mörkna snabbare än vad jag hade velat. Vi var inte framme i Stockholm förrän halv 1 på natten, inte för att det gjorde mig något, mig med en helt bakvänd dygnsrytm. Men vi gick ändå och lade oss när vi kom fram. Jag vaknade dock bara efter tre timmar. Så går det när man är van att vara vaken på natten, haha. Jag tror jag har drabbats av ett fenomen som även är känt som jetlag!

Dagens äventyr! 

Idag blir en spännande dag, det är min systers/barndomsväns (Sagas) födelsedag! Hon fyller 21 år och jag ska följa med henne och hennes familj och äta middag på kvällen. Det ska verkligen bli mysigt! De har bokat bord på thai båten som ligger i hamnen inne i stan. Jag har själv aldrig ätit där men det är thaimat på en båt, hur skulle det kunna gå fel? Det kommer i alla fall bli toppen!

Nu: Jag har gjort i ordning lite frukost till mig själv och jag hör mammas klocka ringa nu också. Hon ska iväg och arbeta så jag ska passa på att umgås med henne innan hon ska iväg. Annars ska jag passa på att krypa ner till sängs igen för att få några timmars sömn till, innan klockan blir alldeles för mycket.

Veckans mission: jag ska vända tillbaka dygnet!

Hoppas du får en underbar dag idag! Berätta gärna vad du har för dig!

Love! Petra Elisabeth

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

nealexandra
nealexandra,
Hej fina du!
Har precis startat Veckans blogg och skulle vara jätte kul om du ville vara med 😊
Kram på dig
nouw.com/nealexandra
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Vad roligt! Det ska jag kolla in 😊
nouw.com/petraelisabeth
Maria ,
Hej , va mysigt det såg ut på snap när ni firade saga ! Kram på dig/ Maria
www.iahoglund.blogg.se
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Ja det var jätte mysigt! Kram! 😊
nouw.com/petraelisabeth