5 things that made me happy this month

Godkväll kära läsare!

Idag är det måndag och det är dags för mig att fortsätta min nya serie för att ni sakta men säkert ska få lära känna mig lite bättre. Det är dessutom en ny månad idag! Nu är det maj och närmare sommar och varma dagar! Äntligen! Därför tänkte jag börja med att ge er en lista över de 5 saker som har förgyllt April för mig.

5 things that made me happy this month:

1. Min nya lägenhet (love it!) Nu har jag någonstans att bo resten av pluggtiden här i Falun.

2. Mitt nya arbete! Äntligen har jag kommit så långt så att jag kan säga att jag arbetar inom sjukvården. This is a great milestone in my life!

3. Min utbildning. Denna termin har vart väldigt tuff! Vi har haft tenta var tredje vecka och tentorna har vart på 8-10 A4:an varje gång! Men jag har klarat det och den här månaden har jag klarat tillräckligt för att garanterat få gå vidare och börja termin 4 till hösten!

4. Mina vänner. Jag har fått jättefina vänner här i skolan. Vi studerar tillsammans nästan varje dag och vi har väldigt roligt tillsammans. Vi brukar dessutom gå på spinning tillsammans flera gånger i veckan vilket är jätte roligt!

5. Min familj. Utan dem som stöd och uppmuntran till att studera och följa min dröm hade detta nog aldrig blivit av. De har hjälp mig med allt ifrån att flytta mina möbler från lägenhet till lägenhet, till att sponsra för min utbildning och litteratur, ifall det behövdes. Jag är väldigt lyckligt lottad att jag har en sån fantastisk familj.

Dessa är de 5 sakerna som har förgyllt min Aprilmånad. Vad har förgyllt din? Dela gärna med dig.

Nu ska vi se vad Maj månad har att bjuda på.
Ha en fortsatt bra kväll!
Love! Petra Elisabeth.

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

fridachristinas
fridachristinas,
Åh vad kul med ny lägenget!
nouw.com/fridachristinas