A very merry christmas to you

Wishing you a season of gladness, a season of cheer, and to top it all off; a wonderful year.

Igår passade jag på att fixa en julförberedelser som jag har tänkt på länge. Jag har tänkt posta julkort i många år men har alltid missat de sista datumen. Denna gång hade jag bestämt mig för att det skulle bli av.
När jag kom ut utanför dörren snöade det. Stora vita flingor föll till marken och solen skapade fina nyanser av orange och rosa på fasaderna.
Jag gick sakta ner mot centrum medan jag njöt av snön. Jag bar min kamera över axeln och då och då passade jag på att ta några bilder. Det var verkligen ett perfekt julväder för att skicka julpost.
Jag gick först in i en liten butik för att välja ut julkorten. Det fanns väldigt fina kort och jag valde de som jag trodde skulle passa bäst till de personerna som skulle få dem. Sedan satte jag mig ner och skrev. Men vad skulle jag skriva?
Det var en äldre dam som satt mitt emot mig i den lilla butiken. Hon i sin tur skrev på sina julkort. Av någon anledning visste hon precis vad hon skulle skriva på var och en av dem. Jag hade fem kort, hon hade en hel påse.
Till slut var jag klar. Jag gick ut i snön igen för att lägga mina vykort på lådan. Dock fick jag vänta på att den äldre damen skulle bli klar innan jag kunde börja. Sedan blev det min tur.
Det var länge sedan jag skickade någonting med posten. Sist var nog när jag var liten och brevväxlade med min syster Saga. Annars förknippar jag bara "måsten" med posten som räkningar, blanketter och reklam. Men jag måste säga att detta var riktigt mysigt! Det är en härlig känsla att egna tid åt att skriva på riktigt, samtidigt som man egnar en tanke till de som korten är till. Jag vet själv hur mycket jag tycker om att få så kallad rolig post. Jag hoppas de blir glada av att få dessa kort av mig!

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

deniseeelarsson
deniseeelarsson,
så mysigt ☺️ Har tänkt posta nästa år!
nouw.com/deniseeelarsson
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Ja gör det! Det är så mysigt 😁
nouw.com/petraelisabeth