About me

Hej och välkommen till min blogg!

Har du hittat in hit antar jag att du vill veta lite mer om mig, vilket gör mig jätteglad!

Så vem är jag då? Ja, bra fråga! Jag antar att det är det den här bloggen är till för, för att lista ut vem jag är. Hittills har jag kommit såhär långt.

Jag heter Petra Elisabeth och är just nu bosatt i en liten studentbostad på 20 kvadrat i centrala Falun, Dalarna. Ursprungligen är jag från Stockholm och har bott där ända sedan jag var liten. Vilket också är anledningen till att jag valde att söka skolor i andra delar av vårt avlånga land. Här i Falun studerar jag till sjuksköterska. Jag har gått klart två av tre år och blir färdigutbildad i januari 2019, vilket jag ser väldigt mycket fram emot!

Förutom mitt brinnande inträsse för att hjälpa andra och att lära mig om hur vi människor fungerar, har jag även ett stort intresse för fotografi. På mina lediga dagar brukar jag gå ut i naturen för att att upptäcka världen här där jag bor. Jag har några vackra favoritplatser som du nog kommer känna igen i mina inlägg. Annars ger jag mig ut på okända stigar för att upptäcka nya platser och under mina långa ledigheter sätter jag mig på tåget ner till Stockholm igen för att hälsa på mina vänner och min familj.

På min blogg skriver jag mycket om mina vardags äventyr. Jag delar med mig av det som händer, gott och ont, samtidigt som jag delar med mig av mina bilder. Bloggen ligger under kategorin Fotografi, då det är det som är huvudfokuset här och det som jag försöker utveckla och göra någonting mer utav. Men jag tycker även väldigt mycket om att skriva. För det mesta skriver jag om tankar och mina perspektiv på livet och de situationer jag hamnar i.

Annars är jag en tjej som älskar äventyr och när det händer någonting. Jag har mycket på gång samtidigt och detta leder ofta tilll oväntade och roliga situationer. Självklart har jag också min kamera i handen så att jag kan dokumentera mina små vardagsäventyr, som jag kallar det.

Så där är jag nu, mitt uppe i vardagen. Jag hoppas att du har fått en lite klarare bild av mig och vill följa med på mitt livs resa!

Btw, tveka inte att kontakta mig ifall du har några frågor. Jag vill gärna lära känna dig också!

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Veronika,
Fotografering är livet och väldit fina bilder du tar.
www.veronikabengtsson.se
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så mycket! Vad glad jag blir! Vad roligt att du hittade hit 😃
nouw.com/petraelisabeth