An unexpected road trip!

I söndags vaknade jag och Andreas av att telefonen ringde. Vår gemensam vän Marcus undrade ifall vi ville följa med till Katrineholm och se på när de spelade rugbymatch. Vi hade inte någonting planerat så ett par minuter senare satt vi i bilen påväg till en ny stad.

Det var roligt att se på matchen, framförallt eftersom de vann stort! Jag kan dock ingenting om sporten, regler och så vidare. Men det är en rolig sport att kolla på plus att det alltid är roligt när någon som man känner spelar. Efter matchen tog vi en gemensam lunch innan vi skulle börja röra oss hemåt igen.

På vägen hem bestämde vi oss för att ta en liten avstickare, eller ja, inte så liten kanske. Vi bestämde oss för att åka förbi Trosa eftersom vi ändå var ute på vår lilla spontana roadtrip.

Bragrund: Min relation till staden är att jag och min familj brukade gå i land i gästhamnen efter ett antal veckar ute på havet. Vi har haft segelbåt så länge jag kan minnas och att åka förbi denna stad har varit en tradition varje sommar. Det är en otroligt fin stad fylld med så många minnen!

Vi spenderade resten av dagen med att gå på de små gatorna i hamnstaden. Jag visade Andreas de olika restaurangerna,  fiken och de små lokala affärerna som jag har spenderat mycket tid i. Vi fikade längst kanalen som löper genom staden samt satt och dinglade med benen över kajkanten.

När det började bli kväll rörde vi oss tillbaka till bilen igen för att åka tillbaka till Stockholm.
Det var en helt fantastiskt mysig dag! En sådan dag som man egentligen inte kan planera, den bara blir. Detta är en av de största anledningarna till varför jag inte tycker om att planera alla mina lediga dagar. Oftast händer det saker som blir mycket bättre än vad jag själv hade kunnat hittat på.
Vi hade i alla fall en riktigt mysig dag!

Hoppas att ni har haft en bra vecka!
Love! Petra Elisabeth.

Vad föredrar du?

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

anderzzonz
anderzzonz,
underbara bilder!!
nouw.com/anderzzonz
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så mycket! 😊
nouw.com/petraelisabeth
Pysselinspiration
Pysselinspiration,
Kommer du till Katrineholm någon mer gång är du hjärtligt välkommen att besöka vår butik Pyssel o Pynt på Vingåkersvägen! Skulle vara kul! Jättefina bilder du har lagt ut. Trosa är jättefint! Carina
nouw.com/pysselinspiration
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Åh vad roligt! Det ska jag absolut göra! Ja trosa är verkligen fint 😊
nouw.com/petraelisabeth