Att knyta kontakter

Bilderna är ifrån dagens övning på Falu lasarett.

God kväll!
Denna dag har vart väldigt bra. Det blev en lång dag på sjukhuset eftersom vi skulle lära oss att ge blodtransfusioner. Detta var otroligt roligt! Vi stod och lobbade med olika blanketter, dokument och olika sprutor och slangar i medicinrummet. Sedan gick vi in till "patienten" och förberedde samt gav blod. Det var mycket lättare än vad jag hade tänkt mig. Inte för att det inte var mycket att tänka på, det var det! Men det fanns tydliga mönster och när man väl fick in tekniken gick det otroligt smidigt. Precis som det ska vara.

Denna dag blev även speciell av en annan anledning. En anledning som jag inte hade någon aning om när jag vaknade i morse. För det första har jag nu 5 följare här på bloggen vilket jag tycker är otroligt coolt! Hej på er! För det andra har jag haft roliga konversationer med andra bloggare idag. Dessa personer skulle jag antagligen aldrig kommit i kontakt med i vanliga fall. Men jag måste hålla med en av dem som sa att "blogga är till för att sprida glädje och lära känna nya människor". Han skrev även ett separat inlägg om mig på sin blogg och gjorde min dag! Ni kan hitta det inlägget här.

Annars idag har jag skapat ett twitterkonto, eller ja...jag har haft det ifrån år 2013, men jag har inte använt det. Idag har jag gjort i ordning kontot och jag tänkte lära mig att börja twittra! Så, från och med ikväll kommer det finnas en ny ikon här på vänster sida som går att klicka på, ifall ni skulle få lust att börja följa mig på Twitter.

Vad har förgyllt din dag idag? Let's share!
With love, Petra Elisabeth.

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer