Äventyr på ingång

Jag har så mycket spännande som närmar sig nästa vecka. Jag kan knappt vänta! Det blir äventyr och mer äventyr och självklart gör jag det med mina allra bästa personer.

Under denna vecka har verkligen sommaren kommit tillbaka en smula. Jag har suttit i min lilla hemgjorda balkong (mitt fönster) många mornar och njutit av värmen och solskenet. Det har vart en spännande vecka. Jag berättade ju igår om filminspelningen och dagen innan det om min retrokväll med Saga. Jag har haft en underbar vecka och nu är helgen här som kommer bjuda på mer härligheter.

Resten av september månad har jag mycket att se fram emot. Jag ska till Vaxholm idag för att fira att Saga gått klart sin lingvist utbildning. Sedan ska jag njuta av sista veckan av September nere på Öland under Ölands skördefest. Det ska bli så himla mysigt!

Dock kan jag inte förstå att september snart är över. Tiden går verkligen så himla fort.

Jag tänkte dela med mig av lite bilder från min mysiga hörna i köket i detta inlägg medan jag gör mig i ordning för att åka mot Vaxholm. Hoppas att du tycker om bilderna och att ni får en underbar helg!

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

  • Autumn

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Wow det är verkligen otroligt fint! <3
nouw.com/emmaengstrom
SariTuulikki
SariTuulikki,
Ja vi har verkligen haft superfin Sommar...
nouw.com/sarituulikki
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack det samma! 😃
nouw.com/petraelisabeth