Bröllop på Östermalm!

Jag lovade er att ni skulle få se bilderna från bröllopsfotograferingen jag gjorde på Östermalm här i Stockholm, för ett tag sedan. Men jag har inte postat inlägget. Ber om ursäkt för det. Men nu är det här i alla fall! Hoppas att ni tycker om bilderna.

Btw, ifall du vill se alla bilder så klicka på den här länken så kommer du till min portfolio!

Själva ceremonin ägde rum i Oscarskyrkan mitt i Stockholm. Det var en gigantisk kyrka som skulle kunna rymma hundratals personer. Dock var det inte lika många gäster. De fyllde de första tio raderna men det var härligt att det var ett så intimt och nära bröllop.

Jag fotograferade allt vad jag hade samtidigt som jag försökte hålla mig ur vägen. Det gick ganska bra! Jag hade lite problem med kameran i början men det var också därför jag hade anlänt till bröllopet en halvtimme tidigare, för att kunna rätta till alla små fel innan det var dags att fota!

Efter ceremonin väntade alla gäster utanför kyrkan för att se brudparet komma utspringande från de stängda dörrarna. Sedan grattades de av alla gäster ute på den stora trappan.

Efter själva bröllopet vad det dags att gå vidare till Hasselbacken för att ha mottagning, middag och festen. Det började med en sammankomst uppe på den stora takterrassen där gästerna samlades, det hölls tal och det skålades med champagne hej vilt.

Sedan fortsatte alla in till den stora middagssalen.

Egentligen skulle jag gå hem lagom till middagen men istället blev jag bjuden på tre rätters och en plats vid borden. Självklart passade jag på att vara med och fira bröllopsparet och en chans att äta tre rätters middag på Hasselbacken.

Jag ställde mig upp och fotograferade så fort det hände någonting. Jag svepte med blicken över lokalen mellan varje tugga för att inte missa någonting viktigt medan jag njöt av den härliga maten. Dock hände det någonting hela tiden och maten han bli kall innan jag han smaka på den, haha! Men det gjorde ingenting. Jag hade jätte roligt!

Något som slog mig var att alla hade extremt bra tal! De flesta hade gjort i ordning ett bildspel som förtydligade allt de sa. De kombinerade roliga minnen med känslosamma tal och det var inget öga torrt i lokalen.

Det här är nog min favoritbild från hela bröllopet. Jag tyckte det var så härligt med lite färg och de ser så glada ut! Så jag gjorde om min portfolio för att göra denna bild till den stora välkomstbilden när man går in på sidan. Ifall du vill se hur det blev kan du klicka här!

Sedan övergick middagen till tårta och sedan fest.

Jag stannade till klockan slog 00, sedan kände jag mig klar. Jag skulle nog inte få fler bilder ändå. Så jag sa "Hej då" till brudparet innan jag gick mot spårvagnen som skulle ta mig tillbaka mot T-centralen.

Jag hade haft en otroligt rolig tid på bröllopet! Det var ett perfekt tillfälle för fotografering och jag blev riktigt nöjd!

Nu!

Nu ska jag stäng ner dator och plocka fram min träningskläder för att gå ut och springa. Sedan kommer det bli redigering av bilder hela dagen. Det kommer nog bli en uppdragsvecka denna vecka då jag har så mycket bilder och uppdrag att dela med mig av. Men jag hoppas att ni uppskattar det! Min vardag kommer nog bara bestå av redigering framför datorn, så jag har inte mycket "roligt" att dela med mig av där ifrån haha! Men jag vill verkligen bli klar med så mycket som möjligt då jag har ett stort bröllop på Lördag och sedan är det dags för mig att åka ner till Öland! SÅ TAGGAD!

Hoppas att ni får en underbar dag!

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

juliaeklund
juliaeklund,
Gud va vackert!!
nouw.com/juliaeklund
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Elisabeth (sjubarnsmamman),
Meeeeen så vackert! Jättefina bilder. Önskar brudparet lycka till!
www.sjubarnsmamman.se
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så mycket! 😃 Ja, grattis till dom! 😃
nouw.com/petraelisabeth
theamartinsson
theamartinsson,
Men så fina bilder du tagit!!
nouw.com/theamartinsson
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så mycket! 😃
nouw.com/petraelisabeth
Hamiyetsahin,
super fina bilder 💖
hamiyetsahin.bloggo.nu
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så mycket! 😃
nouw.com/petraelisabeth
sandra,
Jättefina bilder 😃
www.teamkjellstrm.blogg.se
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
sandra,
Jättefina bilder 😃
www.teamkjellstrm.blogg.se
Kamilla,
Wao vännen vilka underbara bilder du fotat. Så duktig fotograf du är.
kamillaskamera.com/
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så mycket! 😃 Vad glad jag blir 😊
nouw.com/petraelisabeth
Maria ,
jag älskade bilden 4 & 5
men alla var fina
kul och fint bröllop
grattis till bridparet

love
www.iahoglund.blogg.se
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så mycket! 😃 Ja, grattis till dom 😊
nouw.com/petraelisabeth
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Sånna otroliga bilder, så fint! <3
nouw.com/emmaengstrom
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så mycket! 😃
nouw.com/petraelisabeth
charlottesandberg
charlottesandberg,
Du är verkligen superduktig på bilder! 🙈��🙊📸
nouw.com/charlottesandberg