Caféhäng och chailatte

Topplistor, fotografiuppdrag och mycket mer! Denna vecka kommer bli fullspäckad och jag tänkte berätta om den till bilderna från mitt caféhäng tillsammans med min vän Filip!

Nu är det måndag igen, ny vecka men det är praktiskt taget fredag idag. Det är sista april och Valborg närmar sig med stormsteg! Jag vaknade till en positiv överraskning idag. Jag gick in och såg på topplistorna här på nouw.com och såg att jag är den 7:e mest lästa fotobloggen här på plattformen, vilket är så roligt! Jag är också på plats 400 över alla bloggar vilket är ett stort framsteg för mig då jag, bara för några veckor sedan, låg på plats 5000. I alla fall. Det är roligt att se att folk tycker om mina bilder!

Idag väntar mycket jobb för min del. Jag har en hel hög med bilder från frieriet som jag fotograferade i lördags och jag ska titta igenom dem, välja ut och börja redigera dem. Det ska jag göra hela dagen idag och antagligen imorgon också.

Men jag ska i alla fall ta en paus för att gå ner och se på när de tänder elden ikväll. Jag har sett fram emot Valborg väldigt länge. Jag älskar konceptet att vi tänder en brasa den sista dagen innan eldförbudet börjar gälla. För mig representerar Valborg våren på riktigt. Nu är det ÄNTLIGEN vår och det finns ingen återvändo. Sommaren är på ingång, maj månad är här och nu väntar oändliga möjligheter då dagarna aldrig tar slut. Under ljusa nätter som de som väntar oss hinner mycket hända och det är som att vi får ett par extra timmar varje dygn.

Den här veckan kommer bli en otroligt spännande vecka. För det första så är det Valborg, ifall någon har missat det? Sedan följer tre fotografiuppdrag som, bokstavligen, kommer ta mig till nya platser. Jag kommer självklart berätta mer när det är dags. Sedan, i helgen, är det dags för Sussies (Sagas mammas) födelsedag! Det kommer bli en hel del förberedelser, fixa kostymer för att matcha temat och sedan förbereda lokalen såklart!

Somsagt, det kommer bli en fullspäckad vecka men det ska bli otroligt roligt!

Men nu är det dags att börja se över alla bilder.

Hoppas att ni får en underbar dag! Vad ska ni göra på Valborg förresten?

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

josefineviberg
josefineviberg,
ge mig ser så gott ut 😃 super härlig blogg <3
nouw.com/josefineviberg
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Det var riktigt gott! 😃 Tack så mycket, du med 😃
nouw.com/petraelisabeth
maskrosflickann
maskrosflickann,
PetraElisabeth
PetraElisabeth,