Crisp autumn air

I love to sleep with the windows open. Rainy nights are the best of all: I will open my windows and put my head on my pillow, close my eyes and feel the wind on my face while I listen to the trees sway and creak.

Jag vaknade mitt i natten av att någon kastade grus mot fönsterrutan. I mitt nyvakna tillstånd fick jag först för mig att det var någon som höll på att bryta sig in och hjärtat skenade iväg som en bil på en motorväg. När jag hade fått i ordning på tankarna skakade jag på huvudet åt mig själv. Det är inte så troligt att någon försöker bryta sig in med en handfull av grus. Speciellt inte på 5:e våningen, haha. Det är konstigt vad fantasin kan spöka till det för en när man halvt sover.

Jag kravlade mig upp ur sängen för att gå och stänga fönstret. Det höll på att regna in och det var alldeles blött på fönsterbrädet. "Jahapp, nu är det måndag och det välkomnar vi med ett ösregn" tänkte jag. Sedan kröp jag ner i min varma säng igen.

Jag har precis ätit frukost vid mitt stora fönster i köket. Jag har tänt ljus för att lysa upp den lite gråa morgonen och gjort i ordning en stor kopp te som jag tänker värma mig med här där jag sitter, omringar av en filt i fåtöljen. Musiken är påslagen och min bok är framplockad för att bidra med en mysig start på denna måndag.

Idag är planerna att träffa Saga här i Sundbyberg. Vi ska gå runt på stan för att se vad denna lilla del av staden har att erbjuda. Vi ska framförallt gå till stadsmissionen och myrorna som Saga har hört ska vara bra. Sedan ska vi hem till mig. Hon har inte vart hemma hos mig sedan jag flyttade hit så det ska bli roligt att hon får se hur jag bor.

Vad ska du göra idag?

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

  • Autumn

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Underbart vackra bilder alltså!! 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så mycket! 😃
nouw.com/petraelisabeth
moiii
moiii,
Vilka fina bilder, jag verkligen älskar ljus nu på vintern! 😃
nouw.com/moiii
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så mycket! 😃
nouw.com/petraelisabeth