Det börjar närma sig

Bild på min bror vid ett vattenfall på Island. För mer bilder, besök min instagram: @P.elisabeth_photo

Godmorgon läsare.
Det börjar närma sig. Idag påbörjar jag avslutningen på detta block om rörelse, hud och vävnad och detta kommer göras genom en dugga som genomförs i skolan. Duggan har 25 frågor och vi har 35 minuter på oss att genomföra testet, resultatet får vi om en vecka.
    Jag och mina två klasskamrater har förberett oss genom att skriva noga utförliga anteckningar som ska vara lätta att slå i under testet, som ett uppslagsverk. Detta är nämligen okej att ha med sig under testet. Duggan kommer sedan vara tillgänglig för oss mellan klockan 10 till 16 vilket innebär att någon gång under denna period måste vi genomföra detta test, vi har en chans på oss att klara det.
    Jag skriver "påbörjar avslutningen", och detta är ingen slump. Detta är nämligen första testet utav två. På måndag har vi ett andra test i form av en Hemtentamen. Detta innebär att vi, två och två, ska lämna in en uppsats där vi skriftligt tar hand om tre olika patientfall för att hjälpa dem med olika sjukdomar och diagnoser. Detta test har vi en vecka på oss att genomföra och även här måste testet vara inlämnat någon gång under denna begränsade tid.

Breakfast: Havregrynsgröt + The
Today's goal: 1. Klara duggan. 2. Vara pigg under arbetspasset efter skolan, slutar 21:30. 3. Boka flyttstädning till min andra lägenhet.

Detta är vad jag har planerat för idag. Önska mig lycka till!
Med vänliga hälsningar,
Petra Elisabeth.

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer