En kväll i Vaxholm

Kvällen i Vaxholm var en av de bästa kvällarna någonsin och jag tror jag aldrig har skrattat så mycket på en och samma kväll. Kinderna värkte och tårarna rann nedför kinderna efter skrattattack efter skrattattack. Det roliga avlöste varandra och jag fick knappt tid att hämta andan.

Jag tog bussen ut till Vaxholm för att fira Saga som har gått klart sin lingvist utbildning på Stockholms universitet. Utbildningen var 3 år och nu var hon äntligen kvar.

När jag kom fram bjöds det på kakor och bakelser, te och kaffe. Jag fyllde en tallrik med godsaker och gick in i vardagsrummet för att hälsa på alla. Där inne var det fullt. Jag banade mig genom rummet och hälsade på alla jag mötte. Innan jag slog mig ner i soffan bredvid de andra.

Medan dagen övergick till kväll och fikan övergick mot middag, höll Saga en frågesport som handlade om hennes utbildning. Hon hade satt ihop flera roliga frågor med "fun facts" om språk där vi fick flera olika alternativ att välja mellan. Det mesta var sånt som jag var tvungen att gissa mig till. Men det var några frågor som jag kom ihåg att Saga hade berättat om förut, så de gick bra i alla fall.

Middagen blev klar och alla människorna skulle nu börja röra på sig, ut i köket för att hämta mat och sedan tillbaka till en plats som de kunde äta på. Det var nu kaoset började. Det var så mycket människor på den här lilla ytan och det var så roligt när alla försökte hålla sig ur vägen för varandra samtidigt som de skulle fram till maten. Jag, Saga och Zake (Sagas kille) väntade till sist och bestämde oss för att stå och äta i köket.

Efter middagen, och efter att vi hade sagt "hej då" till några gäster, samlades vi runt köksbordet för att umgås och prata. Vi tog fram ett frågesport spel för att spela. Men det slutade med att vi läste upp frågorna och så försökte vi alla svara på dom. Det var nu skrattkalaset började spåra ur. Det var så himla roliga frågor som resulterade i ännu roligare svar. Skämten avlöste varandra och jag fick ont i kinderna av att skratta så mycket. Jag tror att vi skapade ett antal nya interna skämt den här kvällen.

Det var en så underbart kväll och vi hade så roligt. Det slutade med att jag sov kvar till morgonen därpå för att åka med Saga och Zake hem nästa dag.

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Jennie,
Men åh så fina bilder! Så härligt med så bra kvällar, blir verkligen ett minne man kan leva på 😃🌸
beautyela.se
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Det var verkligen underbart! Tack! 😃
nouw.com/petraelisabeth
Michelle ,
Åh så myssigt ❤️
www.michellefrandell.blogg.se
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Det var så mysigt 😊
nouw.com/petraelisabeth