En önskan och ett mål

Följ min instagram: Petraelisabeth95

Jag sitter här framför min dator och funderar på vad jag ska skriva om. För att hitta inspiration klickar jag runt på Pinterest och ser på bilder samt följer länkar till andra webbplatser och jag inser mer och mer vilken otrolig längtan jag har efter att resa och upptäcka nya platser. Det finns ingenting bättra än att vara ute och gå på en helt främmande plats och fascineras över skönheten av allt man ser.

Hur är det för er?
Jag vet inte hur det är för er men av någon anledning känns det som att jag tappar förmågan att se hur vackert det är runt om kring mig på den plats jag vistas på varje dag. Så fort jag kommer till en ny plats kan jag knappt lägga ner kameran, eftersom jag vill fånga allt vackert jag ser. När jag är hemma, går fram och tillbaka till jobbet eller skolan, tar jag inte ens med mig kameran eftersom jag anser att det ändå inte finns någonting att fota. Missförstå mig rätt, det händer ofta att jag önskar att jag hade haft med mig kameran eftersom att jag ser någonting som jag vill fotografera. Men det är inte alls som när jag besöker en plats för första gången.

Målet för sommaren!
  1. Om det är någonting som jag ska försöka bli bättre på den här sommaren är det att se det vackra i den omgivningen som jag vistas i varje dag.
  2. Jag ska börja ta med mig kameran för att kunna fånga de stunderna då jag annars önskar att jag hade med den.
  3. Jag ska ta promenader i naturen för att vecka inspiration istället för att kolla på andras bilder på datorn.

Vad ska ni göra i sommar?
Hoppas att ni får en fantastisk söndag och glöm inte att hålla utkik imorgon för att se resultatet för denna veckas bloggtävling!
Love! Petra Elisabeth.

Vart finner ni inspiration?

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

mammabarn2
mammabarn2,
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Vad roligt! 😊 Hoppas du får en fin kväll!
nouw.com/petraelisabeth
mammabarn2
mammabarn2,
Varsågod. Detsamma.
nouw.com/mammabarn2