En perfekt start på dagen

Såhär års fylls jag av en underbar glädje så fort solen tittar fram. Jag vet inte vad det är men det är något med solens strålar som gör att jag inte kan få nog.

I morse vaknade jag av att solen tittade in genom fönstret. Jag gick in i köket för att se på den bleka solen som fyllde himlen och när jag sträckte fram handen såg jag att solen bröts och bildade strålar av skugga och ljus där jag rörde min hand. Mina tankar började snurra, bilder och ideér blixtrade framför ögonen på mig och jag gick och hämtade mitt stativ och min kamera. Jag var helt enkelt tvungen att fånga denna fantastiska morgon på bild.

Det var varmt vid fönstret. Eftersom solen ligger på på denna sida av huset visade termometern 21 grader, vilket är rena sommarvädret! Dock var det antagligen inte lika varmt på riktigt. Men i denna stund låtsades jag att det var en eftersläntrande sommardag som kom och hälsade på en novemberdag som denna.

Jag satte på musik på min lilla högtalare för att bidra med ännu mer mysstämning, gjorde i ordning frukost och plockade fram en bok som jag hade ställt på fönsterbrädan kvällen innan. Nu var det dags att njuta på riktigt, det var helg, härligt väder, solsken och riktigt varmt! I denna stund vad allt perfekt.

En sån här morgon kan man inte låta bli att fyllas av energi. Jag kände mig pigg och redo för dagen. Därför plockade jag fram en stor bunke, mjöl, mjölk och så vidare och slängde ihop en smet för kanelbullar. Inte långt senare hade jag 70 nybakade bullar på ett stort fat på bordet. Antar att jag har en mumsdag framför mig! Hoppas du får en underbar dag!

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Jättefina bilder, syns att du är duktig med kameran. När solen är framme på hösten blir det riktigt mysigt och underbart 😊
nouw.com/amandizan
Lillan Kind ,
Vilken underbar morgon!😊 Du har verkligen lyckats fånga både solskenet och lyckokänslan i dina vackra bilder!😊 Så gott med nybakade kanelbullar!😊
varapavag.se
Carro ,
Det beror nog på att vi har gått in i mörker tider och då känner i allafall jag en stor glädje när solen skiner.Det synd klart och tydligt på alla bilderna att du genomstrålar denna morgonen 🤗Tänk om en annan kund baka bullar på morgonen
cuevas.blogg.se
Kamilla,
Härlig morgon dans till solen du fick till imorse. Så fina bilderna blev.
kamillaskamera.com/
Aqpsjumper
Aqpsjumper,
Med en sån där morgon förstår jag att du känner dig full av energi ☀ Mycket fina bilder (och hoppas bullarna blev bra 😊 )
nouw.com/aqpsjumper
Emma,
Jag som är fotogalen blir heeeeelt lyrisk av dem här bilderna. FANTASTISKT FINA! Sicken modell du är! Du har verkligen känslan
www.madurban.se
MissJohansson
MissJohansson,
Så fina bilder! Du har en så fin blogg! Massa kramar till dig!
nouw.com/missjohansson
Mrs.Kjellström,
så mysigt med sol som tittar in på morgonen 😊
den sista bilden ser ut som att du är en ängel 😃 jättefina bilder
www.mrskjellstrom.se
elinelmersson
elinelmersson,
Åh vilken härlig dag!! Hoppas du får en fin kväll, karmisar 😊
nouw.com/elinelmersson
celinelundqvists
celinelundqvists,
Underbara bilder!
nouw.com/celinelundqvists