En retrokväll

Jag har precis sagt "hej då" till Saga och pekat henne åt rätt riktning till bussen och nu sitter jag i mitt stora fönster och njuter av den otroligt varma solen. Min termometer visar 30 grader här där jag sitter och det känns verkligen som en riktig sommardag!

Jag och Saga hade en underbar dag igår. Vi gick nere på Sundbybergs gator och vandrade mellan myrorna och andra secondhand butiker. Vi hittade faktisk mycket roligt! Jag köpte två klänningar. En långärmad, höstig grön klänning och en mörkröd sammetsklänning. Sedan hittade jag även tre små krukor, två spel (Rummikub och Kinaschack) samt en ask med kortspel. Dessa småsaker fick följa med hem.

Efter detta gick vi hem till mig för att göra i ordning lunch och börja packa saker. Du förstår, jag och Andreas har flyttat in i en andrahandslägenhet som ägs av Andreas, mammas, vän. Här kommer vi bo ett tag framöver. Därför hjälpte Saga mig med att plocka ner lite av hans saker i en flyttkartong och sedan bära ner det till förrådet. Tanken är att vi ska byta ut alla saker här mot våra egna men det kommer ta ett tag.

Vi kunde inte hejda oss och tankarna började skena iväg medan vi bar saker. Vi fortsatte med att hänga ute på blocket, tradera och marketplace på facebook och spånade på idéer över hur man kunde göra varje vrå av denna lilla lägenhet till ett mysigt paradis. Pinterest var uppslaget som en inspirationskälla och sedan gick vi runt i lägenheten och berättade våra olika idéer för varandra. Vi kom även fram till att Saga ska vara mig egna lilla designer/inköpare som ska hålla utkik efter saker som jag "behöver" till lägenheten, haha. Ja, vi hade roligt i alla fall.

Vi fortsatte kvällen med att göra i ordning middag och sedan spela spelen som jag hade köpt tidigare på dagen. Vi hade tänt ljus och placerat ut dem på fönsterbrädorna och borden runt omkring oss och sedan satt vi ljusskenet och spelade ett, två, tre och fler än så, parti av de olika spelen. Det var riktigt mysigt.

Det blev sent och tillslut kunde jag inte hålla ögonen öppna. Vi gjorde i ordning en sängplats till Saga och sedan somnade jag som en stock.

Och här sitter jag nu. Efter att ha ätit en mumsig frukost och vinkat hej då till Saga som skulle iväg till skolan.

Själv ska jag röra mig hemåt till mina föräldrar. Jag har en riktigt spännande dag framför mig imorgon som kräver att jag får tillgång till min garderob. Jag ska nämligen iväg till Östermalm (Stockholm) för att medverka i en filminspelning (så nervös). Jag kommer berätta mer om det imorgon.

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Lillan Kind,
Så mysigt du har haft det tillsammans med din vän!😃 Tända ljus, spela spel och planera inredning låter jättehärligt!
varapavag.se
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Det var så mysigt 😃
nouw.com/petraelisabeth
sweetwords
sweetwords,
Ja det är ljummet ute än och det är ju superhärligt.Dock pratade de om höst nu tyckte jag på vädret. Så härlig dag ni hade
nouw.com/sweetwords
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Så hälrigt 😃 Vi hade jätte mysigt 😊
nouw.com/petraelisabeth
Carro ,
Nu blir jag avundsjuk jag vill med sitta ner och spela spel med någon. Min sambo avskyr att spela spel.Låter som ni har hunnit med en hel del tillsammans.Lycka till med filminspelningen
cuevas.blogg.se
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Det är sååå mysigt med sällskapsspel! Så underskattat verkligen 😃
nouw.com/petraelisabeth
katjaziden
katjaziden,
Vilka fina bilder och härlig kväll 🙌🏼💗
nouw.com/katjaziden
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så roligt 😃
nouw.com/petraelisabeth
Kamilla,
vilken härlig kompisdag och kväll du hade. Fina bilder precis som alltid
kamillaskamera.com/
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Vi hade en riktigt härlig dag 😃
nouw.com/petraelisabeth
Jennie,
Va mysigt ni verkar ha haft! Gillar verkligen fotona, så fina! ☺️🌸
beautyela.se
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så mycket! 😃
nouw.com/petraelisabeth
charlottelinden
charlottelinden,
30 grader? Låter ju heeeeeelt fantastiskt!! 😃
nouw.com/charlottelinden
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Det är sååå underbart! 😃
nouw.com/petraelisabeth
Felicia,
ååh så mysigt!!!! 😃
feliciahblogg.webblogg.se
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
så mysigt 😃
nouw.com/petraelisabeth
Lexochlogan
Lexochlogan,
Vilken härlig kväll ni fick tillsammans, så vill man ha det ofta, umgås med vänner och bara ha det underbart
nouw.com/lexochlogan
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Det vvvar det verkligen 😃
nouw.com/petraelisabeth
Emilia111
Emilia111,