En vecka av prövningar

Godmorgon!
Nu är jag tillbaka i Falun igen, men bara för en kort stund. Jag kom tillbaka igår kväll/natt vid 23 tiden, senare än planerat på grund av förseningar och vagnfel. Anledningen till att jag är tillbaka är att jag har en introduktionsdag på jobbet idag. Denna dag hålls för alla oss som är nya på avdelningen. De ska gå igenom lagar, regler och sekretess, information om olika ämnen som vi kan stöta på samt träffa de olika cheferna som arbetar med vår inriktning. Detta ska bli roligt, nu får jag äntligen träffa de andra sommarvikarierna som jag ska arbeta med.

Hur ser denna vecka ut?
Denna vecka är jag lite nervös över. Okej, jag ska vara ärlig, jag är väldigt nervös över denna vecka! På onsdag har jag nämligen examination i de olika färdighetsövningarna! Det kommer gå till såhär: Vi kommer bli examinerade på tre olika områden, ett av dem vet vi kommer vara blodtransfusion. De andra två kommer bli lottade till oss på plats när vi kommer in i arbetsrummet. Våra lärare kommer sitta och observera medan vi genomför de olika momenten samt ställa frågor om varför vi gör på ett visst sätt eller frågor om fakta som rör själva momentet. Så ja, jag är nervös! På fredag har vi även inlämning av tentan för detta block, psykisk ohälsa. Denna uppgift ska jag göra klart på torsdag då jag har egna studier.

Som inte detta skulle vara allt kommer vi även få tillbaka resultatet på två andra tentor någon gång under den här veckan. Denna vecka kommer definitivt bli en vecka av prövningar.

Vad ska ni göra denna vecka?
Love! Petra Elisabeth.

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Filippatipsar
Filippatipsar,
Kolla gärna in min blogg☺️
nouw.com/filippatipsar
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Vad jobbigt att läsa om det som hände med dina följare. Hoppas det går att lösa på något sätt! Hoppas du får en bra dag 😊
nouw.com/petraelisabeth