Ett avslut

Godkväll läsare.

Nu är jag hemma igen. Jag fick skjuts hem av en annan person som går introduktion tillsammans med mig. Vi går även i samma klass på sjuksköterskeprogrammet. Det var väldigt snällt av henne att skjutsa hem mig.

Idag på jobbet var det väldigt lugnt. Det är tydligen en lugn period just nu så personalen talar om att vi ska njuta av stunden då det antagligen snart kommer förändras. Så idag har vi passat på att öva. Jag har bland annat lärt mig sätta sond (en slang genom näsan, ner till magsäcken för att kunna mata barnen) samt gått igenom hela akutrummet, tagit isär och satt ihop utrustning för att lära mig alla procedurer och rutiner. Det har helt klart vart en lärorik dag, och egentligen en väldigt bra dag för att ha en introduktion.
    Nu, när jag har kommit hem, är det dags för mig att äta någonting samt planera morgondagen.

Today's success!
Idag var mitt mål att klara duggan, och ifall jag utgår ifrån hur det kändes, måste jag säga att det känns lovande. Arbetspasset gick också bra men jag var dock trött mot slutet. Men jag lärde mig en hel del och jag hade roligt. 

Plan tomorrow
Imorgon ska jag till skolan igen. Jag och min tentapertner har bestämt oss att göra klart hemtentamen helt och hållet, för att bli av med uppgiften. När vi blir klara innebär det att vi har hela helgen ledigt! Så, imorgon efter skolan bär det av tillbaka till Stockholm igen. Biljetten blev bokad nu ikväll!

Anyway, är det någon som har en aning om vart och hur man kan boka flyttstädning? Kom gärna med förslag.
Med vänliga hälsningar,
Petra Elisabeth.

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer