Ett inlägg från ovan!

Godkväll kära vänner! Denna kväll bloggar jag på avstånd, eller uppifrån rättare sagt. Jag har tagit mig iväg, upp för hoppbacken här i Falun och sitter nu här med te, en bok och en filt och väntar på att det ska bli mörkt.

Jag ber om ursäkt för kvalitén på bilderna men så blir det när man bloggar från mobilen. Jag ville i alla fall skriva ett inlägg och berätta vad det är jag har för mig.

Så i dag tog jag med mig min kamera, mitt nyköpta stativ och en aning diverse tillbehör för att testa mitt nya stativ med en fantastisk utsikt. Det var inte meningen att det skulle bli såhär sent. Men medan jag såg solnedgången gå ner bakom kullarna tänkte jag att jag lika gärna kunde stanna och foto när det blev mörkt.

Så här sitter jag nu, med dubbla jackor, te och en filt och ser på när ljuset sagta försvinner och ersätts av lamporna nere i staden som tänds, ett efter ett. Det är väldigt kallt! Fingrarna rör sig segare en vanligt nu när de flyger över bokstäverna på min mobil medan jag skriver. Ni vet sådär sega de blir av kylan på vintern. Och jag önskar nästan att jag hade tagit med mig vantar.

Men så värt det nu när jag blickar ut över staden som har fyllts av ljuset från lamporna ifrån hemmen där nere. Det är nästan lite svårt att tänka sig så många olika liv som pågår där nere, nu när jag sitter här. Några nattar nog barnen, någon bråkar nog om något obetydligt som de säkert inte ens kommer minnas om några år. Andra kanske siter och äter middag. Och här är jag, med frysta fingrar på ett bänk inte långt ifrån dem och beundrar deras ljus. Fantastiskt egentligen.

Nu ska jag föröka fånga det här för er så att ni kan förstå vad det är jag menar.
Hoppas att ni har haft en lika underbar helg som jag har haft! Vilken underbar start på oktober!

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

alicenetinder
alicenetinder,
En sån fantastisk utsikt!!
nouw.com/alicenetinder
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Ja visst är det! Det är väldigt fint där uppe! 😁
nouw.com/petraelisabeth