Första kvällen i Laholm

När jag klev av ett alldeles för varmt tåg, stod Saga, Zake och Tuva och väntade på perongen. Jag såg dem innan de såg mig vilket innebar att jag fick se hur de lös upp när de väl fick syn på mig. Jag kunde inte låta bli att le!

Vi körde direkt från stationen tillbaka till stugan. Saga hade visat mig små glimtar av den genom bilder tidigare. Men jag hade ingen aning om hur huset såg ut eller vart det låg. Dock hade hon berättat att det var jätte mysigt där.

Det såg verkligen mysigt ut! En röd stuga med vita knutar, en liten tomt med högt gräs och en sluttning rakt ner till en liten sjö. Det kunde inte bli bättre!

Klockan var redan ganska mycket när vi kom dit. Jag hade börjat min resa redan klockan 6 på morgonen och vart ute och rest hela dagen. Därför gjorde vi i ordning middagen för att kunna sitta ute och äta i de sista solljuset.

Efter middagen tog vi ett kvällsbad i den varma sjön. Sedan gick vi upp till stugan igen och spelade ”vem vill bli miljonär”.

Det var en otroligt mysigt första kväll här i Laholm. Vi avslutade kvällen med att planera vistelsen här och precis som jag föreställde mig, var de lika sugna på äventyr som jag. Så imorgon ser planerna ut sådär: En spontan resa till Köpenhamn, Danmark.

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Maria ,
Äntligen är du tbx , mysigt , Vems stuga är det ? Sackes . Kul att tuva är med !! Massa kramar , Maria ❤️❤️❤️
www.iahoglund.blogg.se
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Hej! Tack så mycket! Det var ett tag sedan! Det är Zakes, pappas, frus hus tror jag ☺️ Kram! 😍
nouw.com/petraelisabeth