Förväntningar på 2:e advent

Idag är en dag som jag har längtat efter länge! Det är andra advent, sista dagen på den här kursen men framför allt dagen då julmarknaden kommer till stan!

Såhär stod det i inbjudan som vi fick:
"Traditionsenligt julmarknad 2017. Hantverkare säljer genuint hantverk, lokal producerad mat, julkransar, brända mandlar och allt som hör hemma på en traditionselig julmarknad". Men framför allt reagerade jag på att de kommer finnar chans att åka häst och vagn samt att gruvtomtar kommer finnas på området. Hur mysigt låter inte det?

Jag har sett så mycket fram emot det här och jag har stora förväntningar. Jag hoppas bara jag inte blir besviken! Det är ju det som är risken med att man bygger upp någonting i huvudet under en längre tid. Jag har vart lite nervös dock. Under de senaste dagarna har temperaturen legat på plus och den vackra snön har droppat från träden, sakta men säkert. Men när jag gick ut igår kväll överraskades jag av ett lätt snöfall. Dessutom, när jag vaknade idag låg temperaturen stadigt på -4 grader och prognosen lovade snö. Perfekt!

Nu ska jag äta lunch och sedan röra mig mot julmarknaden. Jag visar bilder sen!
Hoppas du får en toppendag!

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

wilmarohden
wilmarohden,
såå mysigt med julmarknad! Måste bara fråga du du använder för kamera? Du har riktigt fina bilder på din blogg!❄️
nouw.com/wilmarohden
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Ja det var jätte mysigt! Jag ska publicera bilderna jaha tog där ifrån ikväll! 😊 Tack vad glad jag blir! Jag använder Sony a6000 med Sony optical steady shot objektiv 4/16-70 😊
nouw.com/petraelisabeth